» » » Який колір підходить брюнеткам?

Який колір підходить брюнеткам?

Який колір підходить брюнеткам?

Кожна жінка індивідуальна. Однак при всьому різноманітті різних відтінків волосся існує чіткий поділ жінок на брюнеток, блондинок, рудих, русявих і шатенок. Кожному з цих типів відповідає свій стиль і образ, які передаються за допомогою кольорової палітри. Для того щоб правильно підібрати макіяж і одяг, варто більш детально розглянути цей тип волосся. Розглянемо, який колір підходить брюнеткам.

Макіяж для брюнеток

для карооких

Підбір кольорової гами при макіяжі повністю залежить від кольору шкіри, очей і відтінку волосся. Брюнеткам з карими очима найбільше підходять коричневі, трав`янисті і рожеві тони. Причому кольору повинні бути насиченими. Залежно від відтінку шкіри слід підбирати і основу для макіяжу. Вона може бути від бежевих відтінків і до кольору засмаги. Крім цього, чим темніший колір вашого волосся, тим більш темною повинна бути основа. Підводка для очей може бути чорного або горіхового кольору. Помаду можна використовувати будь-якого кольору.

для зеленооких

Кольори, які підходять брюнеткам з зеленими очима, - коричневий, рожевий, зелений і чорний. Основу можна вибрати полуничного, персикового або темного відтінку засмаги. Кращі тіні мають колір малахіту, зелені і бронзи. А для губ підійдуть яскраві насичені кольори.

для блакитнооких



Брюнеткам з блакитними очима слід підбирати кольори таким чином, щоб колір очей був набагато яскравіше самого макіяжу. Для цього варто скористатися тінями бузкового, фіолетового, блідо-рожевого, сріблястого, перлового, бежевого і світло-коричневого відтінків. Колір основи повинен бути природним. Акцент потрібно зробити на використанні рум`ян. Однак не варто наносити їх занадто інтенсивно. З тіней можна вибирати три відтінки. Найбільш підходяща туш має колір горіха. Губи варто фарбувати світло-рожевими блискітками.

Одяг для брюнеток

Кольори одягу для брюнеток зі смаглявим кольором шкіри не повинні бути пастельними. Слід остерігатися холодних непоказних відтінків. Все це створює різке і грубе поєднання. Брюнеткам з ніжним рум`янцем відмінно підійдуть теплі тони, наприклад, такі як теплий зелений, м`який сонячно-жовтий. Відмінно буде виглядати одяг з перловими відтінками. Фіолетовий і синій кольори повинні бути насиченими. Варто поекспериментувати з комбінуванням в одязі кольору молочного шоколаду з синім, а також синьо-фіолетового з синьо-коричневим. Якщо у вас блідий тон шкіри, то не слід вибирати речі яскравих холодних відтінків: зелених, синіх, фіолетових. Варто віддати перевагу таким кольорам як жовтий, рожевий, світло-коричневий, зелений і світло-помаранчевий.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!