» » » Де знаходиться ібіца?

Де знаходиться ібіца?

Де знаходиться Ібіца?

Ібіца - клубна столиця світу, так вона названа, і причому не дарма. На весь світ це місце прославилося своїми грандіозними вечірками та дискотеками. На Ібіці знаходяться тусовочні молодіжні центри. Найчастіше на Ібіцу приїжджає англійська молодь, але, звичайно, є і німці, іспанці, французи. Росіяни не так часто.

Де знаходиться Ібіца - географія

Де ж розташоване це приголомшливе місце на Землі? Почнемо з того, що Ібіца є третім за величиною островом Балеарского архіпелагу, який омивається водами Середземного моря і належить Іспанії. Третій він після Майорки і Менорка. Ібіца знаходиться на відстані 90 км від материкової Іспанії. Площа острова близько 574 кв.км.

Узбережжя Ібіци можна навіть порівняти ні з чим по красі пляжів, дивовижного білого піску, зачаровують зелених передгір`їв. А величезні луки квітів, білі будиночки цікавої архітектури залишать слід в пам`яті на все життя! Південне сонце і блакить моря так і манить до себе туристів з усіх кінців світу. На Ібіцу їдуть відпочивати зірки світового кіно, спорту, естради.

Коли найкраще їхати на Ібіцу

Тепер і ви знаєте, де знаходиться Ібіца. Бажаєте поринути в цей захоплюючий світ нічний південній життя і відпочити під жарким сонцем? Тоді вам необхідно ознайомитися з кліматом Ібіци.



Як правило, туристичний сезон на Ібіці відкривається в травні і закінчується в кінці жовтня. Саме в цей період всі ресторани, бари і розваги відкриті і діють в повну силу. Погода з квітня по жовтень на Ібіці радує туристів, температура повітря не буває нижче +25 градусів. А температура води з липня по жовтень досягає позначки +26 градусів!

Де знаходиться Ібіца, як дістатися до острова

Безумовно, швидше за все до Ібіци можна дістатися літаком. Як правило, стикування відбуваються в Барселоні, на Майорці і в Мадриді. Аеропорт цілодобово приймає, як регулярні, так і чартерні рейси з усіх європейських держав. З Росії краще дістатися до Ібіци на прямому чартерному рейсі з Москви, який зазвичай стартує в середині липня і завершується в самому кінці вересня.

Якщо хочете влаштувати собі незабутні пригоди, то можна з Барселони, Валенсії або з Майорки дістатися до Ібіци на поромі. Вони ходять щодня кілька разів на дню. Це буде дійсно захоплююча морська поїздка на комфортабельних кораблях. Тривалість подорожі, наприклад, від Майорки до Ібіци становить приблизно 2 години.

Кожен, хто обожнює приголомшливі розваги і запаморочливу нічне життя, повинен обов`язково побувати на цьому чарівному острові. Вважається, що такий острів, як Ібіца, буває лише один на тисячу! Багато фотографів і кінопродюсери прилітають на Ібіцу, щоб відобразити шалені ландшафти і прекрасні вілли Ібіци.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!