» » » Як видалити логін і пароль?

Як видалити логін і пароль?

Як видалити логін і пароль?

Всі сучасні браузери мають функцію збереження логіна і пароля для різних сайтів, але в залежності від різних обставин, виникає необхідність данниеіз пам`яті браузера. І тут багато ламають голову над питанням як видалити логін і пароль, судорожно шукаючи необхідний розділ в налаштуваннях програми. І, якщо навіть потрібне меню знайдеться, треба постаратися видалити лише непотрібні дані, а не весь список цілком. Щоб зберегти ваш дорогоцінний час і була написана ця стаття. Давайте ж спробуємо розібратися, як видалити логін і пароль на прикладі найпопулярніших браузерів.

Internet Explorer

В інтернет-браузері Internet Explorer, для видалення одного певного логіна з паролем необхідно потрапити на сторінку того сайту, де використовуються ідентифікаційні дані, які ви бажаєте видалити. Натиснувши в поле авторизації два рази правою клавішею мишки, ви побачите що відкрився список паролів, які збережені в пам`яті браузера. За допомогою навігаційних клавіш клавіатури (вгору і вниз) виберіть логін підлягає видаленню, і натисніть клавішу Delete.

Mozilla FireFox



Щоб видалити логін і пароль в браузері Mozilla FireFox необхідно в меню браузера вибрати пункт «інструменти» і відкрити розділ «налаштування». Серед опцій на панелі налаштувань існує вкладка з назвою «захист» містить секцію «паролі». У цій секції необхідно знайти і клацнути пункт-кнопку «збережені паролі». Після скоєння вищевказаних дій відкриється невелике вікно містить перелік сайтів, на яких зареєстрований користувач і, відповідно, логінів і паролів до цих самих сайтів. Далі потрібно просто вибрати з переліку необхідний логін і клацнути пункт-кнопку «видалити».

Opera



У досить популярному браузері Opera видалення паролів і логінів здійснюється наступним чином. У головному меню браузера відкриваємо опцію «настройки» і вибираємо в списку пункт «видалити особисті дані». Після цих маніпуляцій відкриється згорнутий список вікна налаштувань видалення, який розгортається для перегляду шляхом натискання пункт-кнопки «детальні настройки». Після розгортання списку слід знайти кнопку управління паролями і логінами. Дана кнопка служить для відкриття вікна, що містить список сайтів або веб-сторінок на яких користувач браузера зареєстрований. При натисканні на назву обраного веб-ресурсу будуть автоматіескі висвітлюватися переліки паролів і логінів до цих самих сторінок. Тепер можна спокійно вибрати ті облікові записи від яких необхідно позбутися і видалити їх шляхом натискання на однойменну кнопку «видалити».

Google Chrome

У браузері Google Chrome необхідно натиснути значок гайкового ключа або іконку з трьома горизонтальними червоними смужками (оформлення іконки залежить від версії браузера) у верхній правій частині вікна браузера. Цією дією Ви відкриєте меню браузера. У списку знаходимо розділ «параметри», натискання на який перенаправляє Вас на сторінку налаштувань браузера. У списку опцій нам потрібно знайти опцію «особисті матеріали». Зазвичай посилання на дану опцію розміщується з лівого краю сторінки. У переліку налаштувань особистого матеріалу існує пункт-кнопка «управління збереженими логінами і паролями». Натискаючи на цю пункт-кнопку, Ви відкриваєте сторінку паролів і логінів. Тепер щоб видалити логін і пароль Вам потрібно всього лише вибрати в розгорнулося списку сторінок, логінів і паролів до них вже непотрібні облікові дані і натиснути на піктограмку із зображенням хрестика праворуч від виділеного пункту.

Apple Safari

Щоб видалити логін і пароль до певного веб-ресурсу в даному браузері необхідно перш за все розкрити меню браузера. Розкриття браузера здійснюється двома шляхами: натисканням розділу «правка» або ж натисканням на іконку із зображенням шестерінки в правій верхній частині вікна. Після відкриття меню необхідно знайти і натиснути опцію «настройки». У налаштуваннях ви побачите ряд закладок. Необхідна нам закладка позначена як «автозаповнення». У цій закладці зі списку пунктів потрібно знайти «імена і паролі користувачів». Праворуч від цього пункту є пункт-кнопка «правка», яку і слід натиснути. Перед вами відкриється вікно що містить перелік логінів і веб- ресурсів до котрим вони належать. Виберіть ті, від яких Ви хочете позбутися і клацніть пункт-кнопку «видалити».



Увага, тільки СЬОГОДНІ!