» » » Як встановити курсори для windows?

Як встановити курсори для windows?

Як встановити курсори для Windows?

Провести зміну оформлення курсора можна декількома способами. При цьому всі вони є зовсім нескладними і не віднімуть у вас багато часу. Який саме вибрати, буде залежати від можливостей вашого ПК і ваших уподобань.

Міняємо курсор за допомогою іконок

Для твору заміни курсору можна вдатися до допомоги спеціальних програм, але найчастіше користувачі обходяться і без них. Якщо у вашого комп`ютера слабкі конфігурації, то краще обійтися тими курсором, які знаходяться в файлах вашої операційної системи. В цьому випадку здійснити його зміну можна за рахунок використання налаштувань миші. Для цього слід відкрити меню "Пуск", зайти у вкладку "Панель управління", знайти у вікні розділ "Миша" і відкрити його, клікнувши два рази лівою кнопкою миші. Після того як відкриється вікно "Властивості: Миша", слід зайти у вкладку "Покажчики", де в розділі "Схема" можна вибрати тему оформлення для вашого курсору. Після чого потрібно натиснути "Застосувати", а потім "ОК".

Змінюємо курсор спеціальними програмами

Якщо на вашому комп`ютері часто випливає повідомлення про нестачу оперативної пам`яті, то перед тим як встановити курсор миші, краще скачати в мережі програму CursorXP. Завдяки їй можна не тільки змінити оформлення курсора, а й відредагувати його на ваш смак. Крім того в комплекті з програмою можна знайти кілька оригінальних видів тим для курсорів. А якщо і вони вам не сподобалися, то завжди можна зайти на офіційний сайт програми і завантажити додатково нові.

Після того як програма буде встановлена, потрібно її запустити і спробувати запропоновані розробником теми оформлення. Проводити заміну курсорів тепер можна як за допомогою встановленої програми, так і у вкладці "Властивості: Миша".



Якщо оперативна пам`ять вашого комп`ютера дозволяє встановити курсори в більш яскравому і сучасному оформленні, то тоді вам буде потрібно завантажити набори програм, які пропонують 3D курсори для Windows. Як встановити їх, розглянемо нижче.

Як правило, скачані файли будуть в архіві, який слід розпакувати в каталог "C: / Windows / Cursors / Ім`я", в якості імені буде значитися назва скачав схеми курсорів. Далі у властивостях миші, у вкладці «Покажчики», потрібно вибрати схему «(немає)» і клікнути на кожен вид курсора у вікні «Налаштування», таким чином, ви заміните його новим курсором з архіву. Після настройки елемента, потрібно натиснути кнопку «Зберегти як» у вкладці «Схема» і ввести будь-яку назву пакету курсорів. Щоб створений вами пакет встановився необхідно натиснути «Застосувати» і "OK".

Тепер ви знаєте, як встановити курсор миші іншого формату. Це зовсім нескладно. Тому, при бажанні, ви завжди зможете їх замінити.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!