» » » Як згорнути всі вікна?

Як згорнути всі вікна?

Як згорнути всі вікна?

Армія комп`ютерних користувачів зростає з кожним днем. І практично кожен з них стикається в певний момент з однією і тією ж проблемою. Як згорнути всі вікна? Чи то веб-сторінка занадто завзято намагається захопити чиюсь увагу і не бажає згортатися, то гра зависла і втратила керування, а, може бути, просто хтось відкрив забагато вікон, і йому ліньки їх все згортати по черзі, проте , питання це виникає досить часто. 

Кнопка на панелі швидкого запуску 

У всіх версіях Windows згорнути всі вікна, якщо виникла необхідність, можна за допомогою кнопки, яка так і називається - Згорнути всі вікна.

В операційній системі Windows XP ця кнопка знаходиться на панелі швидкого запуску. Якщо цю функцію вимкнуто, то рекомендується його ввімкнути. Щоб зробити це, правою кнопкою миші потрібно клацнути по панелі задач, потім в меню вибрати Панелі, далі навпроти напису Панель швидкого запуску поставити галочку. У нижньому лівому кутку, поруч з кнопкою Пуск, відобразяться значки панелі, найпершим з яких і буде шукана кнопка.

Як повернути кнопку 

Деякі користувачі при першому ж знайомстві з комп`ютером намагаються підігнати його під себе, наводять лад, видаляють зайві ярлики з робочого столу і панелі завдань, і видаляють, в тому числі, здавалося б непотрібний значок. Повернути його на місце виявляється набагато більш складною справою.

Для цього потрібно відкрити папку панелі швидкого запуску. Шлях до неї такої: C: Doсuments and Sеttings Імя_пользователя Appliсation Data Micrоsoft Internet Explоrer Quick Launсh. Цей шлях включає в себе приховані папки, тому, щоб відкрити його, потрібно в сервісі Панелі управління Властивості папки (або Параметри папок в інших версіях) вибрати вкладку Вид і там вибрати параметр Показувати приховані файли і папки. Тепер все відкриється.

У відкритій папці файлу, який називався б Згорнути всі вікна, природно, не опиниться, раз він був знищений. Його потрібно скопіювати туди з аналогічною папки іншого користувача, скажімо, користувача Admin. Якщо на цьому комп`ютері бракуватиме потрібного файлу, доведеться копіювати його з іншого. Таким чином потрібна кнопка повернеться на потрібне місце.



У Windows Vista ця кнопка також знаходиться на панелі швидкого запуску і її, на жаль, також легко видалити. Шлях до папки панелі швидкого запуску тут інший: C:Usеrs(Пользователи)Имя_пользователяAppdаtaRoamingMiсrosoftInternet Explоrer Quick Launсh.

В операційній системі Windows 7 згорнути всі вікна можна за допомогою маленької прямокутної кнопки, яка сховалася в правому нижньому кутку за годинами.

клавіші клавіатури

Досить часто буває, що до панелі завдань дістатися неможливо, скажімо, при завислих іграх. Для подібних випадків на клавіатурі існує клавіша - згорнути всі вікна. Вірніше поєднання клавіш.

Натисніть WIN (з логотипом Windows), і, не відпускаючи її, клавішу D. Вікна згорнуться. При повторному натисканні вікна розгорнуться. Є й інші комбінації клавіш:

WIN + M - згорнути вікна, WIN + Shift + M - розгорнути згорнуті вікна.

Всі ці комбінації клавіш діють на всіх версіях Windows і, до речі кажучи, діють незалежно від того, видалена чи ні кнопка з панелі швидкого запуску.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!