» » » Як прочитати людину?

Як прочитати людину?

Як прочитати людину?

Якщо ви знаєте хоча б ази физиогномики, то вам не складе великих труднощів після першого ж погляду на людину з`ясувати його сильні і слабкі сторони. Про те, на що звертати увагу і як «читати» особа, читайте далі.

Особа людини і його характер

Звичайно, за допомогою физиогномики вам не вдасться повністю зрозуміти, як прочитати думки людини. Але зате при її сприянні ви зможете скласти базове уявлення про характер іншої людини. Простіше все аналізувати особистість по обличчю.

брови



Тут відразу зазначимо, що оцінювати характер по бровах можна тільки у чоловіків, так як пані більшою мірою схильні коригувати дану рису обличчя.

  • Форма. Зрощені (або дуже близько розташовані) брови - ознака прямолінійності, сміливості в словах і вчинках. Брови в формі «будиночка», «бумеранга» характерні для винахідливих людей. Яскраво виражена родимка в середині брови - знак великого успіху. Переривається лінія брови - символ схильності до зради.
  • Густота. У людей більш жорстких, незговірливих волоски на бровах зазвичай жорсткіше, самі брови - ширше. У людей сильних, ділових, не позбавлених жорсткості (а іноді і демонструють жорстокість) кінчики брів широкі, що йдуть вгору. Тоншає до кінця брови - ознака благородства.
  • Довжина. У людей спокійних, що живуть розміреним життям, консерваторів брови довгі, витончені. Якщо брови сильно заходять за лінію очей, можна говорити про інтелектуальності людини. У людей, які звикли вирішувати проблему самотужки, брови короткі і тонкі. У волелюбних особистостей, часто змінюють роботу, брови короткі і грубі. Короткі, густі брови - ознака запальності і самостійності. Короткі, густо ростуть, грубі брови у людей з підвищеною сексуальною активністю, агресивних.

очі



Іноді досить просто подивитися в очі, щоб прочитати людини якщо не на 100, то хоча б на 60-80%. Лукавство, кокетливо, скритність, агресивність, м`якість і доброзичливість - зазвичай все це можна розпізнати з перших же секунд. Якщо отриманої інформації вам мало, зверніть увагу на наступні моменти.

  • Розмір. Великі очі зазвичай зустрічаються у людей чутливих, мужніх, але при цьому владних. Маленькі очі часто бувають у диваків і ревнивців.
  • Повіки. У песимістів верхню повіку від середини ока йде у напрямку вниз. Провисає нижню повіку у чоловіка - ознака заниженої сексуальної активності, у жінки - символ жіночності, теплоти. Немов набрякле посередині нижню повіку зустрічається у людей егоїстичних.
  • Краї. Скошені донизу очі - знак добродушності, співчутливості. Краї, що йдуть вгору, зустрічаються у людей жадібних, сміливих і навіть відчайдушних. А ось опущені краю очей властиві людям скромним, покірним. Довгий і гострий край очей у людей проникливих, розумних.

ніс

  • Довжина. Короткі носи часто зустрічаються у оптимістів, людей добрих, товариських. Довгі носи - ознака консерватизму. Дуже довгий ніс - знак примхливості укупі з розвинутим розумом. А ось у людей спокійних, з рівним темпераментом носи часто в міру довгі, широкі.
  • Форма. Занадто малий у порівнянні з іншими рисами обличчя ніс - ознака дріб`язковості, ревнивості. Ніс високий, з видатною спинкою у дами - знак того, що вона готова на рівних змагатися з чоловіками. Дуже тонкий, кістлявий ніс у людей з поганою концентрацією, розсіяних.
  • Кінчик. У людей, що йдуть по життю легко, успішно він нерідко круглий. У людей, схильних до зради, носи гострі. Трохи загинається (немов у птиці) кінчик - символ мстивості. Опуклий, пухкий, але акуратний кінчик носа зустрічається у людей добрих, чуйних. Дуже довгий кінчик, що нависає над верхньою губою - знак віроломства. Ніс кирпатий, з добре відкритими ніздрями - у базік, які не вміють зберігати таємниці, а також у людей, розкутих в плані сексу. М`ясистий, дуже великий кінчик носа - у людей з підвищеною сексуальністю. Кінчик з помітною борозенкою, що ділить його навпіл, зустрічається у людей недовірливих і сором`язливих.

рот

  • Губи. В тонких, нещільно змикаються губах можна прочитати людини жорсткого, вольового. Широкими губами часто володіють особистості чуттєві, вразливі. Пухкий рот - у людей активних, розумних, сміливих. Якщо пухкою є тільки нижня губа - це ознака егоїстичності. Якщо верхня - тяга до слави, але при цьому нерішучість натури. Довгі, гострі на кінцях, тонкі губи бувають у людей боягузливих. У брехунів один куточок рота нерідко буває трохи вище іншого.
  • Розмір. Великий рот у кар`єристів, сміливих, діяльних людей. Маленький часто зустрічається у людей слабохарактерних, нерішучих. Широкий рот на невеликому особі - ознака хороших організаторських здібностей.

Також вам може бути цікава стаття Як навчитися читати думки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!