» » » Як зробити метелика з паперу?

Як зробити метелика з паперу?

Як зробити метелика з паперу?

Сьогоднішня наша тема сподобається дуже багатьом! Давайте спробуємо прикрасити інтер`єр або розважити дітей, створюючи прекрасні метелики своїми руками з паперу. Це дуже цікаве і захоплююче заняття, яке допоможе відпочити від рутини повсякденних обов`язків. Хто знає, може бути, пробуючи себе в різних техніках, ви зможете знайти той вид рукоділля, який перетворить ваше життя!

Не турбуйтеся, якщо у вас з першого разу не виходять витончені метелики з паперу. Трафарет для домашньої творчості можна подивитися тут.

Чудовою прикрасою може виявитися навіть найпростіша метелик з паперу. Орігамі прекрасно втілює майже будь-які фантазії. Докладний відеоінструктаж можна отримати, перейшовши по цим посиланням.

Метелик з паперу на дротовому каркасі

Хотілося б більш детально зупинитися на виробах, виконаних в найпростішій техніці - вирізання. Далі докладно опишемо, як зробити метелика з паперу. Нам знадобляться:

  • олівець,
  • клей,
  • красива папір,
  • дріт,
  • кусачки,
  • ножиці.

Намалюємо будь-яку вподобану форму олівцем, перед тим як вирізати метелика з паперу. Створюємо петлю з дроту так, щоб вона була трохи менше розміру верхньої частини крила. Тим же способом сформуємо і нижню частину крильця з дроту. Повторимо всю процедуру для протилежної частини нашого декоративного комахи. Не забуваємо при цьому акуратно скручувати дріт.



Тепер склеим крила з паперу нашої прекрасної метелики, перевернувши її, до цих паперовим крил докладемо дротові заготовки. Приклеїмо дротяний каркас до паперу. Крапни клей і в самий центр дроту накладаємо ще одну сторону з паперових крил поверх дротяного скелета. Для більшої міцності ще раз добряче проклеївши дріт з крилами і залишимо всю цю красу сушіться.Іменно дріт дозволяє надати потрібну форму крил метеликів. Ви можете декорувати стіну у вашій спальні або вітальні за допомогою таких чудових метеликів-красунь.

Як вирізати метелика з паперу для листівки

З журнального аркуша виріжемо два квадрата. Нехай перший буде великим, а другий - трохи менше. Виріжемо далі дві смужки, одну - довше, а іншу - коротше. Утворені квадратики - це крила для нашої майбутньої метелики. Утворити трикутник, склавши квадрат навпіл. Тепер будемо акуратно складати його в гармошку, починаючи від середини. Спочатку складаємо трикутник від середини до одного кінця, а потім і до іншого. У підсумку, ми маємо гармошку з двох квадратів.

Далі складаємо наші журнальні полосочки в кілька разів. Буквально на наших очах утворюються більш об`ємні смужки. Поєднуючи між собою два отриманих квадрата, обмотаємо їх маленької смужкою, попередньо змащених клеєм. Тепер прийшов час взяти довгу смужку. За допомогою ручки, закрутимо кінчики і приклеїмо отримані вусики до тіла. Тепер залишиться тільки розправити крила. Один помах - і метелик злетіла!

Такі метелики ви можете використовувати для прикраси різних вітальних листівок, альбомів, рамок для фотографій. Дерзайте, і у вас обов`язково все вийде!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!