» » » Як зробити воздушку?

Як зробити воздушку?

Як зробити воздушку?
Як зробити воздушку?

Пневматична зброя вважається більш безпечним для експлуатації, так як для його роботи не потрібен порох, на відміну від вогнепальної. Сьогодні ми поговоримо про те, як зробити воздушку. Розповімо про всі деталі збірки рушниці і про те, з чого його можна зробити. Відео зі збору рушниці ви знайдете на цій сторінці, але наведені нижче рекомендації будуть вам також вельми корисні.

Як зробити воздушку своїми руками: інструкція





Використовуйте отримане рушницю тільки для стрільби по неживим мішенях. Основою для нашого майбутнього рушниці буде вакуумна система.

  1. Для початку необхідно зібрати балон, на обсяг якого буде припадати більша частина стисненого повітря (для поштовху снаряда). Його можна спорудити з трьох частин. Візьміть шматок звичайної пластикової труби досить великого діаметру. Нам знадобиться відрізок довжиною приблизно 30 см. До труби приклейте звуження потоку (також можна використовувати воздушкадеталі пластикової сантехніки). До протилежного кінця труби приклейте заглушку. Можна використовувати будь-яку пластикову деталь потрібного діаметру, яка б закрила основну трубу з іншого боку. Для проклейки використовуйте ПВА для пластику. Протягом п`яти хвилин деталі склеяться. Після цього необхідно перевірити герметичність балона приблизно через 24 години.
  2. Переходьте до виготовлення місця для закачування повітря в балон. Для цього знову ж використовуємо елементи пластикової сантехніки. Перша частина деталі - це розгалужувач (його можна знайти готовим). У нижню частину поставте ще одну заглушку. Посередині заглушки просвердлите дірку - туди ми поставимо ніпель шини. Його потрібно встановити з внутрішньої сторони системи. Найкраще підійде велосипедний ніпель.
  3. Для цієї деталі також знадобиться звуження потоку. Його можна зробити з труби меншого діаметру. Необхідно, щоб труба була з різьбленням, так як до її вільного кінця потрібно буде прикрутити воздушкаелектроклапан. Знову ж простежте за тим, щоб після скріплення деталей на клей система виявилася герметичною - це безпосередньо вплине на забійну потужність рушниці.
  4. Тепер зробіть ще одну деталь, описану в попередніх кроках, де ми використовували перехідник. Вона знадобиться для під`єднання порожнього балона, який можна буде використовувати як приклад.
  5. Після цього необхідно обробити краї першого розгалуджувача для того, щоб згодом приклеїти вимикач електроклапана. Для цього використовуйте дремель.
  6. Тепер нам потрібно підготувати електросистему. Для цього візьміть батарейку типу "крона", будь-яку кнопку від електроінструменту (наприклад, від дрилі) і дроти. Ця система потрібна для активації пострілу. Її потрібно під`єднати до електроклапанів, який буде відкриватися і закриватися в результаті замикання електромережі після натискання на кнопку спуску. Всі ці деталі (вимикач, батарейка) можна прикріпити до корпусу рушниці за допомогою звичайного пластикового хомута.воздушка
  7. Після виготовлення електросистеми візьміть звичайний велосипедний насос, щоб закінчити пневматичну пневматику. Його потрібно з`єднати з ніпелем, який ми вставляли в перший розгалужувач. З`єднання можна зробити за допомогою насосного шланга. Прикріпіть насос до корпусу рушниці за допомогою черв`ячного хомута.
  8. Залишилося підключити клапан з електроприводом, який можна придбати в магазині сантехніки. До електроприводу підключіть довгу трубу. Це буде стовбур нашого рушниці. Кулю (будь-який предмет, що поміщається в створ) потрібно буде заправляти в рушницю, поміщаючи її в стовбур із зовнішнього боку. Рушниця готово! Саморобну воздушку тепер можна протестувати.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!