» » » Що можна намалювати на руці?

Що можна намалювати на руці?

Що можна намалювати на руці?
Що можна намалювати на руці?

Далеко не всі наважуються зробити справжню татуювання на своєму тілі. Згодом міняються смаки, світогляд, та й саме тіло. Навіщо ж ризикувати і робити тату назавжди? Багато вирішують зробити пробний варіант малюнка на тілі. Пропонуємо вам розглянути ідеї того, що можна намалювати на руці самостійно.

Менді або тимчасове татуювання хною

Менді (mehndi) - це розпис хною по тілу, яка змивається приблизно за три тижні. Менді-візерунки носять ритуальний характер і призначаються для пробудження внутрішнього світла людини, а також для прикраси на святкових церемоніях. Це східне прикраса найчастіше наноситься на руки.

Якщо ви вибрали саме цей спосіб тимчасової тату, тоді можна намалювати на руці певний орнамент та візерунки за допомогою схем поетапного малювання.

Що намалювати на руці ручкою

Щоб на шкірі не з`явилося роздратування і алергії, придбайте спеціальні ручки для розпису на руках в художньому салоні або через Інтернет. До того ж малюнок кульковою ручкою на руці буде виглядати не так естетично.

трафарети

намалювати на руці

Дуже красиво виходять малюнки на руках, виконані за допомогою готових трафаретів. Їх можна недорого придбати, наприклад, в Інтернет-магазині ArtVio. А можна роздрукувати ескізи візерунків і зробити трафарети самостійно. Якщо ви не збираєтеся купувати або завантажувати трафарети і ескізи, просто погляньте на приклади можливих малюнків.

власна творчість

Коли людина прекрасно малює сам, він може фантазувати з образами і їх деталями, а ми лише підкажемо загальні ідеї того, що можна намалювати на руці.

  • Оригінально виглядає малюнок дівчини або чоловіка, ноги яких намалювати на руцізображені на вказівному і середньому пальцях, а тулуб і голова на кисті. Експериментуйте з їх одягом, зачіскою, грайте позами.
  • На внутрішній стороні зап`ястя можна намалювати плеєр, а саме значки "rewind", "play", "stop", "pause".
  • На долоні намалюйте частину обличчя (наприклад, праве око, праву сторону носа і губ, контур обличчя). Якщо долоню прикласти до свого обличчя, намальовані риси обличчя доповнять справжні.
  • Деяким подобається розмальовувати свої руки у вигляді яскравих зображень тварин. Наприклад, на кісті і пальцях будуть знаходиться очі змії, а вся рука буде оздоблена в забарвлення її шкіри.

Творчим людям неодмінно сподобається розділ нашого сайту малювання, де знаходяться різні статті з даної тематики, підкріплені відео-уроками поетапного малювання.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!