» » » Як намалювати міньйону?

Як намалювати міньйону?

Як намалювати міньйону?
Як намалювати міньйону?

Міньйон з мультфільму "Гидке Я" дуже полюбилися багатьом дітям і дорослим. Декому дуже кортить навіть навчитися малювати цих милих і кумедних істот, у чому ми і допоможемо. Давайте дізнаємося, як намалювати міньйону олівцем.

Міньйон № 1

Спочатку спробуємо зобразити міньйон з одним оком.

  1. Намалюємо Міньйон велике кругле око і зіницю, а потім навколо ока оправу.
  2. Можливо, ти помітив, що тіло міньйон по формі нагадує жовте яйце з кіндер-сюрпризу. Саме такої форми тіло і потрібно намалювати навколо ока. Око повинен розташовуватися у верхній частині яєчка, там, де у міньйону голова. Намалювати тіло просто - можна спочатку намалювати прямокутник, а потім закруглити його кути.
  3. Після тіла малюємо Міньйон рот. Можна зобразити посмішку у вигляді дуги, а можна і намалювати відкритий рот. Зуби у міньйону великі, тому саме такі ми і малюємо.
  4. Потім треба намалювати тонкі довгі ручки з трьома пальчиками на кожній і короткі маленькі ніжки. Також потрібно окреслити лінії костюма міньйон.
  5. Тепер переходимо до деталей. Потрібно промальовувати Міньйон рукавички, лямки костюма, кишені (див. Докладніше інструкції в картинках), черевики, ремінець, на якому тримається лінза для ока, волоссячко.
  6. Якщо використовувалися допоміжні лінії, їх потрібно стерти, основні лінії потрібно зробити чіткіше, а щоб міньйон був більш реалістичним, розфарбувати його.

Міньйон № 2



Миньона з одним оком ми подужали, тепер намалюємо з двома очима і з рукою, піднятою вгору. В цілому малювання цього міньйону буде схоже на малювання попереднього, але є свої нюанси. Отже, як намалювати міньйон з двома очима?

  1. Якщо раніше ми малювали один великий очей, то тепер потрібно намалювати два круглих очі поменше. Зауваж, що очі у міньйону розташовуються дуже близько, буквально стикаються, між ним немає відстані. Після того як очі намальовані, малюємо в них зіниці по центру кожного і лінзи навколо обох очей. Лінзи посередині будуть стикатися. Коли намалюєш обидві лінзи, зітри лінії посередині, щоб з лінз вийшла одна суцільна "вісімка".
  2. Так само, як і в минулому варіанті, малюємо Міньйон тіло у вигляді яєчка кіндер-сюрпризу.
  3. Малюємо рот. Цей міньйон однозначно посміхається широко, тому малюємо відкритий рот, великі зуби і трохи мову, який знаходиться позаду.
  4. Тепер треба намалювати тонкі руки з трьома пальцями на кожній. Одна рука у міньйону опущена вниз, а друга піднята вгору, причому два пальчика притиснуті, а один, вказівний, дивиться вгору. Це "фішка" міньйон, її обов`язково потрібно зобразити.
  5. Потім малюємо маленькі ніжки.
  6. Прорисовуємо деталі: костюм міньйон, лямки на костюмі, кишені, рукавички, черевики, ремінець для окулярів, волосся.
  7. Стираємо допоміжні лінії, потрібні вичерчуємо яскравіше і розфарбовуємо міньйону в потрібні кольори. Він готовий!

Миньона намалювати зовсім не важко, достатньо лише спробувати разок. Ми розповіли тобі, як намалювати міньйону поетапно в двох різних варіантах, але ти також можеш поекспериментувати і придумати свого міньйон з будь-якими особливостями. Потрібно просто дотримуватися основні пропорції тіла міньйон: це форма у вигляді яйця, довгі ручки з трьома пальцями, короткі ніжки, великі очі в оправі. А все інше можна придумати самому. Малюй і експериментуй!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!