» » » Як намалювати винкс?

Як намалювати винкс?

Як намалювати Винкс?
Як намалювати Винкс?

Мультфільм «Вінкс» вже став досить популярним і багатьох його шанувальників і шанувальниць, які люблять малювати, цікавлять питання, як намалювати Винкс Енчантікс або Вінкс Белівікс. У цій статті я опишу, як намалювати Винкс олівцем. На сьогоднішньому уроці ми навчимося поетапно малювати Вінкс Белівікс. Вона така витончена, красива, витончена, доведеться дуже постаратися, щоб красиво вийшло.

Крок 1. Малюємо голову. Для початку це буде просто коло. Відразу визначаємо рівень очей і проводимо межу. Поки все тільки тонкими лініями. Обведенням займемося пізніше. Вниз від голови, легкої рисою малюємо вигин тулуба. Ідеальна постава - основа краси, тому, і лінія вигину тулуба, повинна бути витонченою. Відразу потрібно визначити і положення інших частин тіла: неширокі плечі, ніжні руки і стрункі ноги.

Крок 2. Він короткий, але дуже важливий. Потрібно намалювати форму обличчя. Вам знадобиться докласти всі свої зусилля для цього, малювати олівцем не так просто. Якщо погано виходить, можна відшукати в інернеті малюнок і спробувати намалювати аналогічну лінію особи.

Крок 3. Потрібно надати вираз обличчя, а вираз залежить від губ і очей. Малюємо очі, на тому рівні, який ми проводили раніше, додаємо посмішку, маленький носик і у нас виходить миле личко. Не забуваємо приділити увагу зіницям, це вже зовсім не складно.

Крок 4. Малюємо волосся. Спочатку, від верхньої лінії особи довгими лініями змальовує чубок. Далі визначаємо «на око» верхівку і від неї плавними лініями малюємо волосся.

Крок 5. Малюємо тулуб. Зобразимо його за допомогою двох тонких, витончених ліній, які повинні сходитися в області талії. Не забуваємо про витончену шийку. На шию можна додати смужку, яку в подальшому ми будемо використовувати основою для прикраси.

Крок 6. Далі, проводимо плавну лінію над грудьми, так, що б вийшов корсет. На груди додаємо прикраса у вигляді квітки. Тепер нам треба намалювати руки. Вони у Вінкс Белівікс в довгих рукавичках. З цього, малюємо дві плавних лінії уздовж лінії рук і закінчуємо їх внизу у вигляді форми невеликого пелюстки, від рукавичок малюємо тоненькі пальчики.



Крок 7. Позначаємо талію і двома лініями, що розширюються донизу, малюємо спідницю. Відразу можна домалювати хвилясті вниз, пишне волосся.

Крок 8. Не забуваємо про крила. Позначаємо їх двома, плавно вигнутими лініями за спиною.

Крок 9. Знову беремося за спідницю і домальовували її у вигляді пелюстки квітки. Додаємо на ній пару горизонтальних ліній, що б додати закінченість, одну лінію на нозі, іншу на задньому тлі. Далі, уздовж ліній, які ми позначили раніше, малюємо ноги, надаємо їм форму. Якщо з цим виникли труднощі, краще подивитися на малюнок знайдений вами раніше.

Крок 10. Малюємо туфлі. Тонкими лініями надаємо їм форму, носок, каблук. Це не так легко, як може здатися, але ж можна знову підглянути, як це виконано на малюнку і постаратися точніше скопіювати.

Крок 11. Допоміжні лінії нам більше не потрібні. Стираємо їх і розфарбовуємо фею.

У цій статті, я постарався, як можна більш детально розповісти, як намалювати фею Вінкс олівцем. Сподіваюся що допоміг вам. Залишайте свої коментарі та розповідайте, що і як у вас вийшло.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!