» » » Як намалювати дівчат еквестріі?

Як намалювати дівчат еквестріі?

Як намалювати дівчат Еквестріі?
Як намалювати дівчат Еквестріі?

Дівчата Еквестріі - персонажі мультиплікаційного фільму «Мій маленький поні». Основних героїнь шість. Намальовані дівчинки в стилі аніме: великі очі, ледь відмічені ніс і губи, тонкі талії і неприродно довгі ноги. Про способи зображення різноманітних анімаційних героїв читайте в нашій статті малювання.

Як намалювати дівчат Еквестріі

Основні моменти

Всі дівчата намальовані однаково. Відрізняються вони лише кольором і фасоном одягу, кольором очей і зачісками. В цілому голова складає приблизно frac14- частина, а ноги більше половини довжини всієї фігури. Руки і ноги дуже тонкі, на їх фоні голова виглядає неприродно великий.

Одяг героїнь є коротенькі спіднички і обтягуючі блузки. На ногах зображуються масивні ковбойські чоботи на невеликому каблуці. Очі дівчат складають майже половину обличчя, ніс зображується начерком, а маленький рот малюється без губ.

поетапна інструкція

  1. Намалюйте голову у вигляді кола. У нижній частині кола вам потрібно намалювати трапецію з округленими кутами. Один з кутів трапеції буде зображувати підборіддя, а другий - щоку. Можете намалювати голову і в вигляді овалу, а потім злегка змінити його форму, щоб виділити вилиці і гостре підборіддя.Еквестріі
  2. Якщо ви малюєте картинку з поворотом голови в три чверті, середня лінія особи буде виглядати як дуга. Відзначте її твердим олівцем.
  3. Поперек зображення також потрібно провести лінію, відокремивши нею приблизно 1/3 знизу. На цій лінії будуть розташовуватися внутрішні куточки очей. Зверніть увагу, що у даних персонажів мигдалеподібні очі розташовані не горизонтально, як у людей, а похило.
  4. Прорисуйте очі і невеликі зіниці. Покажіть по три-чотири волосини вій на кожному оці.Еквестріі
  5. За допомогою невеликої дуги позначте ніс. Якщо ви малюєте закритий рот, він зображується у вигляді тонкої лінії. Відкритий рот буде виглядати як трикутник.
  6. Малюйте тіло. Для початку лініями покажіть фігуру в русі. Намалюйте овалами груди і стегна, а точками відзначте лікті, зап`ястя, коліна і склепіння стоп. Не забувайте про пропорції.
  7. Тепер можна промальовувати форму. На кистях героїнь зображується по п`ять пальців. Чоботи малюйте від самих колін.
  8. Деталізуйте малюнок. Прорисуйте пишне волосся, спідницю і блузку. Оформіть взуття та орнамент на одязі.
  9. Поправте неточності і зітріть допоміжні лінії.

особливості персонажів

раритет



Одягнена в фіолетову пишну спідницю і блакитну футболку з рукавом до ліктя, на ногах у неї фіолетові чоботи, а на зап`ястях золоті браслети-обручі- очі у дівчини блакитні, а волосся фіолетові.

Флатершай

Одягнена в зелену спідницю і топ-майку білого кольору, на ногах у неї рожеві гольфи, дівчата еквестріїзакривають коліна і зелені чоботи у дівчини бірюзові очі, рожеві пишні волосся- зачіска і поділ спідниці прикрашені зображенням метеликів.

Епплджек



Коричнева обтягує спідниця з кишенями і блакитний воланом по краю подола- біла блузка-сорочка з зеленим коміром, ковбойський капелюх і коричневі чоботи дівчина-блондинка, кінці волосся зібрані під рожеву гумку, колір очей - зелений.

іскорка

Борошно одягнена в спідницю кольору індиго, прикрашену рожевої сніжинкою, і блузку блакитного дівчата еквестріїкольору- на ногах у неї чорні черевики і рожево-фіолетові гетри- очі у дівчини карі, а волосся темно-сині з рожевими пір`ям.

Пінкі Пай

Одягнена в рожеву пишну спідницю, білу блузку з сердечком і блакитне болеро- її чобітки блакитного кольору з білою шнуровкой- зачіска з чубком, волосся рожевого кольору, очі світло-блакитні.

Веселка

У дівчини незвичайний, зеленуватий відтінок шкіри, чорні шорти, рожева вузька спідниця, біла майка, поверх якої надіта синя сорочка- волосся, гетри та браслети всіх кольорів веселки, очі карі, а чоботи блакитні з білою шнурівкою.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!