» » » Як включити креатив в майнкрафт?

Як включити креатив в майнкрафт?

Як включити креатив в майнкрафт?
Як включити креатив в майнкрафт?

Креативний режим (творчий) - один з чотирьох режимів в грі. Він використовується гравцями для створення карт на проходження, піксель-арту, побудови величезних замків, будинків, мостів та іншого.

В даному режимі гравець має необмежену кількість всіх матеріалів, наявних в грі. Крім того, будь-який встановлений блок може бути миттєво зруйнований при кліці на нього. Плюс до всього, гравець може встановлювати і видаляти блоки корінний породи і навіть проникати під неї і літати в порожнечі (але не нижче -64 рівня). Функція польоту здійснюється подвійним натисканням на клавішу «Пробіл». Моби в творчому режимі неагресивні, якщо на них не нападати.

Включити креатив при створенні нового світу

Для включення творчого режиму вам потрібно:

  1. Запустити майнкрафт.
  2. Натиснути на кнопку «Одиночна гра».
  3. Вибрати «Створити новий світ».
  4. Виставити «Ігровий режим: Творчий»

Включаємо креатив в уже створеному світі



Для того щоб включити творчий режим в готовому світі в майнкрафт, для початку вам знадобиться включити чит-коди. Для цього:

  1. Натисніть кнопку «Esc».
  2. В меню оберіть "Відкрити для мережі».
  3. Натисніть на кнопку «Використання читів».

Після того як ви включите чіти, поверніться в гру і відкрийте чат клавішею «Т» або «/». Введіть команду «/ gamemode 1». За допомогою цієї команди можна перемикатися між усіма режимами гри. Одиниця відповідає креативному режиму, 0 - режиму виживання, 2 - режиму пригоди і 3 - спостереження.

Якщо у вас залишилися питання щодо того, як в майнкрафт включити креатив, ви можете подивитися невелике навчальне відео.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!