» » » Як прикрасити туфлі?

Як прикрасити туфлі?

Як прикрасити туфлі?

Погодьтеся, що всім нам властива індивідуальність. Всі хочуть відрізнятися один від одного не тільки розумовими здібностями, а й зовні, вносити в загальну картину людського суспільства якусь "родзинку". Сірість, непомітність сьогодні легко змінити. Поговоримо, наприклад, як прикрасити туфлі, щоб не зустріти на вулиці такі ж, як у вас. 

Аксесуари для прикраси туфель

Дуже часто до покупки нових туфель нас тягне не тільки модель, але і аксесуари, якими вона прикрашена. Але, якщо туфлі самі по собі гарні, та ще на нозі комфортні, але не мають ніякої дизайнерської обробки, не переживайте. Зараз ми поділимося деякими порадами, як прикрасити туфлі за допомогою різних аксесуарів. 

Особливих навичок не потрібно. Виберіть з числа страз, намистин, декоративних гудзиків, пряжок, брошок те, що вам треба і посадіть на клей. Уже туфлі перетворяться, і будуть виглядати незвично.

прикрашаємо самі



Трохи фантазії і майстерності можуть стати в нагоді для прикраси взуття. Якщо ви в цій області несильно, скористайтеся порадами подруг і фахівців. Ось кілька ідей, як прикрасити туфлі своїми руками.

  • Візьміть атласну стрічку, зігніть її навпіл по довжині, навертає ниткою і стягніть. Якщо повнота квітки вас влаштовує, відріжте стрічку, загорніть край в середину і закріпіть. У центрі пришити намистини. Розмір квітки залежить від ширини стрічки. Можна зробити кілька квіток, різної форми і діаметра.
  • Візьміть невелику ланцюжок, по краях пришийте гудзики в стилі туфель "етно", "дерево", "метал". Закріпіть на взуття за допомогою суперклею.
  • Великий об`ємний, але повітряний квітка, можна зробити з органзи. Використовуючи свічку, можна вирізані пелюстки, "стиснути" над полум`ям. Обережно тримайте тканину до вогню, щоб вона не почорніла і не задимівся. Форму квітки вибирайте самі.
  • Кант туфлею обробіть стрічкою або у вигляді "рулика", скрученої тканиною.
  • Верх каблука прикрасьте блискітками або стразами, посадженими на клей. Закріпіть їх зверху склоподібним або акриловим лаком. 

реанімація туфлею

Старі туфлі - такі улюблені! Ну і що, що ніс трохи счесать або каблук стерся. Все можна змінити своїми руками. Те, що в компетенції шевця, довірте йому. Оновлення набійку, поставте "профілактику", а решта - самі. Вчіться, як прикрасити старі туфлі.

Потертий ніс можна перефарбувати. Заклейте малярським скотчем місця, які не хочете змінювати, в тому числі і підошву. Спонжем нанесіть шевську фарбу потрібного кольору і просушіть. Зніміть скотч і зверху закріпіть лаком. Місце з`єднання прикрасьте стразами або готової смужкою з декоративних троянд. Ось вам і нові "улюблені" туфельки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!