» » » Як краще танцювати?

Як краще танцювати?

Як краще танцювати?

Танець - це дуже гарний вид мистецтва, в якому образи передаються за допомогою пластичних рухів, в ритм і такт музиці. Мабуть, танець - самий жіночний вид мистецтва. Навряд чи знайдеться дівчина, яка не мріяла приковувати до себе погляди на танцювальному майданчику. Але, що робити, коли тілу не вистачає розтяжки, або може бути навичок, а десь досвіду? У будь-якому віці можна навчитися танцювати. Найголовніше - ви повинні комфортно почувати себе в своєму тілі. З нашої статті ви дізнаєтеся, як добре танцювати не тільки для себе, а досягти успіху в цій справі, якщо ви вже маєте якийсь досвід в хореографії, але з якоїсь причини закинули це заняття.

тренування

Перш за все, поставте собі за мету. Наявність таланту, до речі, теж важливо, але ми думаємо, що талант - це 99% праці. Дотримуйтесь наших порад.

  • Тренування - тренуватися потрібно якомога частіше, як вам це дозволяє вільний час і бажання. Заняття бігом або іншими видами спорту, будуть дуже корисні, якщо ви хочете танцювати. Адже в одному стилі танцю не використовуються всі м`язи тіла, але зате гнучкість і стан фігури продемонструвати доведеться на всю.
  • Розтяжка - розтягувати м`язи просто необхідно перед кожним тренуванням. Якщо ви робите перерву від тренування до тренування, навіть кілька днів, то до наступного заняття м`язи стануть коротшими. Певні маневри повторити буде важко, а найчастіше і травмоопасно. Ні в якому разі не нехтуйте розтяжкою. Танцюриста виділяє з маси хороша постава і розтяжка.

Поради

  • Танець - це не тільки спорт. Перш за все, танець - це мистецтво. Людині, яка хоче танцювати необхідно бути музичним, мати почуття ритму і стилю. Також бути рухливим, пластичним і просто вміти рухатися на майданчику. Ще один фірмовий жест будь-якого танцюриста - посмішка. Навряд чи комусь хочеться бачити на сцені танцюриста з кислим виразом обличчя.
  • Щоб зрозуміти, як танцювати краще за всіх, вам потрібно поспілкуватися з тими людьми, хто вже танцює краще вас. Досвід - найдорогоцінніший матеріал. Слухайте їх поради, ходите на майстер-класи. Вбирайте як губка все, що говорять професійні танцюристи, будь то ази сценічного макіяжу або правила хорошого розтяжки. Повторюйте комбінації, зв`язки, вчіть цілі танці.
  • Не варто забувати, що бути танцюристами народжені не все, але якихось висот у цій справі домогтися можна. Тверезо оціните свої фізичні і естетичні дані. Припустимо, якщо вам вже за 30 років, то майстром спорту з бальних танців, вам стати навряд чи вдасться, але зіркою танцювального майданчика клубу цілком.
  • Швидше за все, ви вибрали танець в ролі хобі. Танцювальний майданчик також служить хорошою альтернативою спортзалу, якщо з його допомогою ви вирішили тримати себе в формі. Професійні танцюристи віддають танцю життя, ну а вам радимо прикрасити танцем своє життя. Пам`ятайте, що танець повинен приносити вам задоволення. Не варто надриватися, стрибати вище голови і витрачати даремно свої сили.


Сподіваюся, ви зрозумієте, як танцювати краще, ми тільки можемо побажати вам успіхів у цьому прекрасному справі.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!