» » » Як навчитися танцювати: для початківців?

Як навчитися танцювати: для початківців?

Як навчитися танцювати: для початківців?
Як навчитися танцювати: для початківців?

Танець - один з кращих способів самовираження, в танці можна забутися, розслабитися і забути про всі проблеми. Насправді танцювати вміє кожна людина, але більшість людей упевнені, що їх танець - справжня мука для оточуючих. У цій статті для початківців розповімо, як навчитися танцювати так, щоб подібні думки ніколи не приходили в голову.

Обери стиль

Насамперед необхідно вибрати стиль, в якому ви бажаєте навчитися танцювати. Чому це так важливо? Коли ви почнете займатися танцями, в вас, ймовірно, буде дуже сильно бажання, і ви з радістю будете ходити на уроки, однак, коли запал стихне, буде потрібно додатковий стимул. Якщо ви спочатку виберіть улюблений стиль, саме можливість навчитися новим фішках цього стилю і стане цим самим додатковим стимулом.

Самостійно або з тренером?

Звичайно, можна почати займатися самостійно по відеоуроку, записувати свої танці на камеру і потім шукати огріхи, однак початківцям така схема не рекомендується. І причини тут дві - технічна та моральна. Технічна полягає в тому, що багато елементів танцю практично неможливо досконало зрозуміти, тільки лише дивлячись видеоурок, а моральна - в тому, що новачкові постійно потрібні підбадьорювання з боку, в іншому випадку він може просто розчаруватися в собі і припинити всі спроби.

вибір тренера

Вибір тренера - дуже важливий етап. Потрібно знайти таку людину, яка зможе не тільки навчити вас правильно рухатися, але і правильно підтримає морально. Крім того, бажано, щоб група тренера не була більше 10 осіб - тільки в такому випадку можна розраховувати на постійну увагу з його боку. Звичайно, чим менше група, тим, як правило, дорожче заняття, однак для початківців нечисленна група, якщо і не запорука, то дуже важлива складова сталого розвитку.

Ніколи не здавайтесь



Пам`ятайте, що спочатку, танцюючи перед дзеркалом, ви будете здаватися собі незграбними і дивними. Однак повірте, з часом це пройде, і ви зможете стати королевою або королем будь-якого танцполу!

Читайте також статті:

Також відвідайте розділ танці, де зібрані інші статті на цю тему.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!