» » » Як прибрати активацію windows?

Як прибрати активацію windows?

Як прибрати активацію Windows?

При установці піратської версії ОС Windows 7 або 8 зазвичай на робочому столі з`являється повідомлення, що необхідно активувати ключ. Це повідомлення буде продовжувати з`являтися протягом 15 днів, після чого ОС буде заблокована. Цю проблему часто вирішують, використавши зломщик, який активує ОС. Однак її можна вирішити і по-іншому.

Про те, як прибрати активацію Windows 7,8, ви дізнаєтеся нижче.

Як прибрати активацію Windows 7, Windows 8

Є кілька способів досягти бажаного. Найпростіший - це використовувати програми активації, які детально розглянуті в наших статтях Як активувати Windows 7 і Як активувати Windows 8. Всі інші способи розглянемо докладніше.

Як прибрати активацію Windows 7,8, видаливши оновлення

В ОС завжди відбувається автоматична перевірка справжності Windows. Щоб прибрати повідомлення, необхідно видалити сам процес перевірки:

  1. Проходимо за адресою «ПУСК - Панель управління - Центр поновлення WINDOWS».
  2. У новому вікні вибираємо «Перегляд журналу оновлень».
  3. Вибираємо посилання «Встановлені оновлення».
  4. Знаходимо оновлення з назвою «KB971033» і видаляємо його.
  5. Потім треба зупинити службу захисту файлів ОС. Для цього проходимо за адресою «ПУСК - Панель управління - Адміністрування - Служби», знаходимо «Захист програмного забезпечення Windows», відкриваємо її контекстне меню і зупиняємо роботу додатка.
  6. Тепер проходимо по шляху «ПУСК - Комп`ютер - З: Windows System32» і знаходимо в папці приховані файли з розширенням «.C7483456-A289-439d-8115-601632D005A0». Щоб їх бачити, потрібно включити показ прихованих файлів в меню папки. Перед видаленням також рекомендується зупинити брандмауер і антивірус ОС. Після всього цього запускаємо всі служби знову і перезавантажується.


Таким способом ви видалите повідомлення про активацію.

Як прибрати напис активації Windows через реєстр

Можна також змінити файл в реєстрі, щоб повідомлення про активацію більше не з`являлося. Для цього необхідно виконати ряд дій:

  1. Запускаємо ОС в безпечному режимі. Для цього при включенні комп`ютера тиснемо F8 до тих пір, поки не з`явиться меню з вибором режиму запуску ОС. У деяких випадках кнопка виклику меню може бути інший, тоді необхідно подивитися її в документації або шукати самому, натискаючи все кнопки F *.
  2. Зайшовши в безпечний режим, натискаємо Пуск - Виконати. Набираємо фразу «regedit».
  3. Перейшовши до реєстру, проходимо по шляху «HKEY_LOCAL_MACHINE SOFTWARE Microsoft WindowsNT Current Version WPAEvents».
  4. Знаходимо пункт «OOBETimer», в якому знаходиться ряд чисел і букв.
  5. Необхідно замінити інформацію в запису на «FF D5 71 D6 8B 6A 8D 6F D5 33 93 FD» і зберегти.

Перезавантажуємо комп`ютер і перевіряємо. Якщо повідомлення про активацію відсутня, то все зроблено правильно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!