До чого сниться стрілянина?

До чого сниться стрілянина?

Найчастіше звуки, які є частиною сновидінь - всього лише те, що звучить в реальності під час нашого сну. Наприклад, барабанящій по підвіконню дощ може відбитися в сновидінні як звук кулеметної черги. Але іноді стрілянина сниться без участі зовнішніх звуків, особливо якщо це стрілянина не з вогнепальної зброї, а, наприклад, з лука. Що в такому випадку можуть означати подібні сни? До чого сниться стрілянина? Давайте розберемося.

Якщо стріляєте ви

Ви стріляєте в когось і потрапляєте в ціль. Ймовірно, що незабаром вас звинуватять в якихось проблемах. Не виключено, що вас також сильно образять. Згадайте, хто був вашим мішенню - неприємностей потрібно чекати від цього (або схожого) людини. Якщо ж ви стріляєте в когось і промахується, то будьте готові до сильних розчарувань в справах.

Якщо ви стріляєте з лука, то не виключено, що вас очікують еротичні пригоди. Стріляєте з рогатки? Чекайте, що хтось спробує у вас «стрельнути» грошей. Ви стріляєте в когось в упор, то будьте обережні в словах. Не виключено, що ваші необдумані висловлювання стануть для когось серйозною образою.

Якщо стріляють в вас

Якщо уві сні вас поранили під час обстрілу, то чекайте образ та безпідставних звинувачень з боку найближчої людини. Якщо в вас вистрілили і вбили, то такий сон обіцяє яскраве романтичну пригоду або навіть сильну любов.

У вас стріляють, але не можуть потрапити? Чекайте нападок з боку знайомих. Такий сон також пророкує конфлікти в родині і на роботі. Але з цими проблемами ви успішно впораєтеся.

Про значення схожих сновидінь ви можете прочитати в статті До чого сниться цибулю.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!