До чого сниться тісто?

До чого сниться тісто?

Ви не кондитер, напередодні не куховарили, не мріяли про пиріжках, а вам взяло та й приснилося тісто? Що ж, уві сні може привидітися багато, і вам слід знати, що виникають у сні образи часто зовсім не випадкові.

Давайте розберемося, до чого сниться тісто, і дізнаємося, чи варто лякатися такого сну.

Перевірка на достовірність

Для початку ви повинні пригадати минуле і точно визначитися з тим, що напередодні ви не мали нічого спільного з тестом. Наприклад, якщо ви тільки краєм вуха "зачепили" кулінарне шоу або в магазині затримали погляд на плюшках, ваша підсвідомість цілком могло видати тісто уві сні - як бажання вжити в їжу випічку. Якщо ви сидите на дієті і давно не їли мучного, то теж не варто сприймати такий сон категорично - може, це організм посилає вам таким чином сигнали? А ось якщо ви чітко вирішили, що тісто з`явилося уві сні неспроста, значить це, безумовно, знак.

розгадка сну

Тісто уві сні - до змін в особистому житті. Якщо ви замішує тісто, значить, скоро на вашому шляху з`явиться хтось, в кого ви можете закохатися. Тісто сильно липне до рук? Значить, ця людина надовго залишиться з вами по вашій волі, або, навпаки, від нього буде важко звільнитися.



Якщо ви бачите уві сні, як дріжджове тісто піднімається, - наяву ви перебуваєте в нестерпному чеканні, якщо вам при цьому вдасться уві сні спекти з цього тесту пиріжки, - все вирішиться благополучно. Крім того, котре піднімалося тісто може обіцяти прийдешні романтичні стосунки.

Тісто уві сні - до достатку. Можливо, скоро перед вами відкриються хороші перспективи.

Однак не завжди тісто є добрим знаком. Якщо вам сниться, що тісто бродить і пузириться, при цьому ви відчуваєте страх або легке хвилювання, - наяву хтось серйозно зіпсує вам настрій.

Напевно у вашому сні фігурувала ще й борошно. Про її символічному значенні дізнайтеся зі статті До чого сниться борошно.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!