До чого сниться покійник?

До чого сниться покійник?

Потрапляючи в царство Морфея, людина з повною упевненістю бродить по різних світах і спілкується з різними людьми. Але варто йому прокинутися, як страх огортає його з ніг до голови, а в голові виникають хвилюючі питання. Наприклад, до чого сниться покійник? Давайте розглянемо декілька тлумачень цього сновидіння.

Сонник: до чого сниться покійник

Існує безліч сонників. У кожному знайдеться щось своє. У цьому питанні сонники кажуть про те, що попереду людини очікує велика неприємність, наприклад, сварка, або слабкість. Більшість сонників посилаються на той, що небіжчик сниться до дощу. Але не варто засмучуватися, оскільки є і дуже хороше значення - довге життя. Ну а якщо уві сні небіжчик з вами заговорив, то чекайте цікавих новин. До чого сниться покійник живим? Такий сон символізує прихід родича, говорить про те, що його потрібно пом`янути. Померлі батьки сняться тоді, коли хочуть попередити своїх дітей про якомусь горі в родині.

забобони

Існує багато повір`їв, пов`язаних зі снами. Наприклад, прийнято вважати, що уві сні не слід подавати руки або йти на поклик померлого. Це пояснюється тим, що небіжчик може забрати людини з собою, і тоді він помре. Були навіть такі випадки, коли померлий родич називав дату смерті і навіть призначав місце загибелі, якщо смерть була неприродною.

Але не варто боятися снів і надто серйозно ставитися до їх значень. Іноді сни нічого не значать. Буває, що небіжчики сняться, щоб дати нам якісь відповіді на питання або трохи заспокоїти нас, як у випадку з померлими родичами. Але найчастіше наші близькі там, на небесах, переживають за нас і приходять уві сні, щоб провідати. Небіжчики такі ж, як ми, тільки душі, які живуть в паралельному від нас світі. Ми можемо заглянути в сонник, але ніколи не пізнаємо повну істину наших снів.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!