До чого сниться тітка?

До чого сниться тітка?

Нерідко людина бачить уві сні повсякденні події, в яких дійовими особами є рідні і близькі люди. З цієї статті можна буде дізнатися, до чого сниться тітка.

Як тлумачити сон про тітку

Найчастіше тітка сниться до неприємностей, скандалам, в яких сновидіння виставлять винуватим. Якщо ж родичка в сновидінні була в хорошому настрої, то сварка буде незначною, а проблему можна буде легко вирішити.

До чого сниться тітка для жінки?

Якщо жінка уві сні побачила свою тітку, то їй доведеться вислухати від чоловіка закиди і скарги. Найкраще дати чоловікові виговоритися, не заперечуючи йому, інакше зав`яжеться суперечка, який може закінчитися грандіозним скандалом або розлученням, що ще гірше.

Також таке сновидіння може обіцяти сімейні хлопоти- можливо, приїдуть гості, які залишаться жити в будинку на якийсь час.

Якщо молодій жінці часто сниться тітка, це говорить про те, що вона зробила непорядний вчинок в минулому і тепер їй соромно за нього, але виправити вже нічого не можна.

Якщо сон приснився чоловіку

Якщо чоловік побачив сон, в якому тітка його вичитує і дає настанови, то йому потрібно більше часу проводити з сім`єю. Адже він віддалився від близьких йому людей, і якщо все буде продовжуватися в тому ж дусі, то сім`я розпадеться.

Бути присутнім на іменинах тітки - до свята, який не дуже добре закінчиться. Кричати на родичку, обзивати її - до проблем в сім`ї. Ховати тітку - до довгого життя родички.

Можливо, вам будуть цікаві інші наші статті про родичів:



Увага, тільки СЬОГОДНІ!