До чого сниться чорний щур?

До чого сниться чорний щур?

Часто після снів про мишах і щурах залишаються не дуже гарні враження, особливо якщо людина в реальності боїться їх. Однак перш за все вони є символами, які мають своє тлумачення.

З нашої статті ви дізнаєтеся, до чого сниться чорний щур.

Як тлумачити сон про чорну щура

Чорна щур - не найкращий символ, який обіцяє проблеми, лиха і зрада. Ось чому потрібно після такого сновидіння уважніше ставитися до роботи, а головне - бути напоготові в спілкуванні з колегами і друзями, так як вони можуть запросто зрадити заради особистої вигоди.

До чого сниться чорний щур жінці?

Якщо уві сні жінці привиділася щур, то це обіцяє їй проблеми на роботі. Можливо, хтось із колег підставить її або виставить перед начальством в непривабливому світлі.

Коли уві сні жінка зловила щура, наяву хтось хоче заподіяти їй шкоду. Вбити гризуна - вчасно виявити небезпеку і запобігти негативним наслідкам.

Мертва щур є передвісником того, що сновидицей зможе взяти верх над своїми ворогами і вийде переможцем з дуже складній ситуації.

Якщо чорний щур приснилася чоловікові

Тлумачити сон, в якому чоловік побачив чорну щура, можна в декількох ключах. Так, даний символ означає зраду близької людини. Причому біль заподіє той, на кого сновидец і подумати не міг. Також такий символ може говорити про недбалість чоловіки: йому потрібно перевіряти інформацію, що надходить з різних джерел, інакше він може потрапити в неприємну ситуацію.

Ознайомтеся також ще і з нашою статтею на схожу тему До чого сняться пацюки.

Можливо, вам буде корисно також відвідати наш загальний розділ Сни про тварин.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!