» » » Як завагітніти швидше?

Як завагітніти швидше?

Як завагітніти швидше?

Ви довго чекали цього моменту, і нарешті, він сказав: "А чи не час нам, дорога, подумати про дітей?". Яке щастя для жінки народити малюка! Звичайно, вона захоче знати все: як завагітніти швидше, як підібрати ідеальний час для зачаття, пози в сексі і частоту статевих контактів. Теоретичні знання і корисні поради щодо створення сприятливих умов для зачаття допоможуть завагітніти швидше.

Як швидко завагітніти: спосіб життя

Як відомо, думки матеріальні. Всі наші бажання мають властивість збуватися, тому, якщо внутрішньо хотіти дитинку, чітко уявляти себе вагітної, думати, про те, які радісні почуття ви відчуваєте, у вас все вийде! Віра, знаєте, сильна штука. Але також слід пам`ятати, що зациклюючись лише на одному цьому, думаючи про негативний, про те, що у вас все ніяк не виходить завагітніти, ви тільки віддаляється від своєї мети. Тому живіть повним життям, насолоджуйтеся всіма її проявами, досягайте поставленої мети і вже зовсім скоро ви завагітніє.

Стрес і вагітність

Торкнемося важливе питання - стрес. Щоб швидше завагітніти, необхідно захистити себе від стресу, не приймати все близько до серця, не переживати через дрібниці. Навіть у здорової жінки можуть виникнути проблеми із зачаттям, якщо вона постійно знаходиться в стані стресу і нервозності. Найчастіше розслабляйтеся: ароматна ванна вечорами, масаж, заспокійливі травички.

Шкідливі звички і вагітність



Постарайтеся позбутися від такої шкідливої звички, як куріння. Не вживайте алкоголь. Жінки, що палять мають менші шанси завагітніти. Пам`ятайте, що яйцеклітини у жінки виникають при її народження, протягом життя нових не виникає, а всі токсичні речовини негативно впливають на яйцеклітини, що призводить до патологій або загибелі плоду.

Харчування і вагітність

Харчування також є важливим фактором, що впливає на можливість швидше завагітніти. Нехай у вашому раціоні харчування буде якомога більше продуктів, що містять вітамін Е, фолієву кислоту. Їжте більше овочів, фруктів, включіть в раціон оливкова і соняшникова олія. Нехай в вашому меню буде більше різноманітних каш, хліба (з грубої муки, зі злаками), горіхів, бобових, йогурту (краще натуральні), нежирного молока і сиру. Чоловікові забезпечте регулярне споживання риби, м`яса і горіхів, так як вони сприяють збільшенню рухливості сперматозоїдів. Намагайтеся обмежити борошняне, солодке, а також продукти з барвниками, канцерогенами і консервантами.

Вага і вагітність

Якщо ви хочете завагітніти швидше, необхідно нормалізувати свою вагу. Дуже часто проблеми з можливістю завагітніти зустрічаються у занадто худих і дуже повних людей. Комусь не вистачає необхідних корисних речовин, мінералів і вітамінів в організмі, а хтось страждає через порушеного гормонального фону внаслідок надмірної ваги. Швидко завагітніти (зачати дитину) швидше виходить у тих жінок і чоловіків, вага яких різко не вагається.

Швидкий спосіб завагітніти

  • Фертильний період, коли шанси завагітніти найвищі - це 5-6 днів до овуляції і 1 день після овуляції. Вираховуйте дату овуляції, вимірюйте базальну температуру.
  • Зачати дитину можна в будь-якій позі при статевому контакті. Але швидше завагітніти можна, притиснувши ноги до живота, а після сім`явиверження, - піднявши стегна вгору. Жінкам з загином матки краще використовувати позицію, коли чоловік ззаду.
  • Не використовуйте мастила і лубриканти.
  • Займайтеся сексом стабільно раз в три дні, так ви завагітніє швидше. У дні овуляції намагайтеся частіше.
  • Як завагітніти швидко: народні засоби. Робіть відвари і настоянки з борової матки, червоною щітки і шавлії. Ці цілющі рослини дійсно допомагають швидко завагітніти. Удачі, дорогі жінки!


Увага, тільки СЬОГОДНІ!