» » » Що подарувати на 11 років?

Що подарувати на 11 років?

Що подарувати на 11 років?

11 років - це вік школяра 4-5 класу, що ж їм потрібно в цей час? У цьому віці наші діти намагаються проявляти себе як особистості, бути активними і веселими хлопцями, мають безліч захоплень і хобі. І для хлопчика, і для дівчинки прекрасним подарунком буде велосипед, ролики й скейтборд. З їх допомогою вони зможуть проводити свій вільний час активно.

Що подарувати на 11 років? Якщо ваш син або дочка не схильні до спорту, а більше люблять навчання і книги, можна подарувати їм телескоп для вивчення зірок або ж наукову книгу, що цікавить його тематики. Для спортивного дитини є маса варіантів - це різні м`ячі, ключки, настільний теніс і т.д Кожна дитина буде радий походу в дельфінарій або в аквапарк. Це відмінний подарунок і море незабутніх спогадів.

Що подарувати хлопцеві 11 років?

Головне при виборі подарунка - знати про інтереси та вподобання іменинника. Не варто дарувати те, що не цікавить людини, він може не зрадіти такому подарунку. Рухомий хлопчик буде радий спортивного інвентарю, футбольний фанат буде в захваті від спортивного одягу улюбленої команди. Довідник або енциклопедія припаде до душі юному всезнайку. Хлопцям також можна подарувати настільну гру, їх зараз дуже багато. Це нарди, шашки, шахи, а також економічні ігри типу «Монополії». У сучасному світі нікуди без електроніки, тому на будь-який День народження хлопчика прекрасним подарунком буде годинник, мобільний телефон або MP3-плеєр. Хлопчик з такими подарунками стане відчувати себе трохи дорослішою.

Що подарувати дівчинці 11 років?

У цьому віці дівчинки схильні займатися різними хобі, тому книга по рукоділлю або кулінарії буде доречна. Не завадить і навчальний курс іноземної мови. Можна подарувати дівчинці її власний набір косметики, не варто, звичайно, наповнювати його яскравими помадами і блискучими тінями, буде досить бальзаму для губ і зміцнює безбарвною туші для вій. Дівчата 11 років намагаються наслідувати дорослим і дуже люблять біжутерію, різні яскраві ремені і модні сумочки. Відмінним подарунком буде сертифікат на покупку речей в модному магазині. Таким чином, дівчинка, як доросла, зможе сама обрати собі наряд і сама його оплатити.

Подарунки для сина і дочки



Не знаєте, що подарувати доньці 11 років? Постарайтеся дізнатися про інтереси своєї дочки, і ідеї обов`язково вас відвідають, можливо, дочка, розповідаючи про своє захоплення, і сама скаже, чого їй не вистачає для повного щастя. Можна подарувати цікаву подорож або похід всією сім`єю або з друзями. Це відмінний подарунок, що запам`ятається. Похід в боулінг в честь дня народження - теж цікавий варіант.

Ворожите, що подарувати синові в 11 років? Кожен хлопчисько зрадіє новій комп`ютерній грі або ігровій приставці. Це не настільки корисний подарунок, але дитина буде задоволений. Краще заохочувати сина до заняття спортом, для зимових іменинників відмінно підійдуть лижі або ковзани, а для літніх - велосипед або ролики. Якщо ваша дитина ще любить грати в іграшки, то можна подарувати йому велику залізницю або серйозну радіокеровану іграшку.

Є багато варіантів того, що подарувати дитині 11 років, але головне, щоб подарунок відповідав інтересам дитини, тоді він точно залишиться задоволений. Ще одним прекрасним подарунком завжди були і будуть практичні речі: великий банний рушник, подушка або ковдру, постільну білизну з героями улюблених мультиплікаційних героїв.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!