» » » Яким має бути обручка?

Яким має бути обручка?

Яким має бути обручка?

Традиція обмінюватися кільцями на весіллі вважається обов`язковим атрибутом, як і наряд з букетом нареченої. У давнину кільце являло собою талісман, а на весіллі уособлювало собою нескінченну (символ кола) любов і вірність, в якій закохані клялися один одному. Так яким має бути обручка або весільну?

Перш за все, давайте розмежуємо поняття «обручка» і «весільне кільце». Обручки споконвіку дарувалися жінці під час заручин і обов`язково були з дорогоцінним каменем (як правило, з діамантом). Весільними кільцями наречений і наречена обмінювалися під час заручин. Як правило, вони були з одного плоского металу, при цьому наречена під час церемонії обов`язково знімала обручку. У наш час відмінності між кільцями розмилися, як і забулася сама церемонія заручин, тому весільні кільця стали називати обручками.



Отже, ви вирішили зіграти весілля, визначилися з гостями і нарядами, залишилося вирішити, які кільця придбати. Обручка має бути гідною кандидатурою, тому, вибираючи його, керуйтеся наступними критеріями:

  • Розмір кільця. Так як всі ми змінюємося протягом життя, то буде непогано, якщо ви виміряєте обсяг безіменного пальця кілька разів. Пам`ятайте, що краще зробити кільце на пів розміру більше, ніж мучитися, намагаючись надіти своїй нареченій маленьке кільце.
  • Ширина кільця. Для чоловіків нормальна ширина кільця становить 4-8 мм., А у жінок вона коливається в межах 5-6 мм. Жінки частіше воліють тонкі кільця, особливо якщо на одному пальці їх більше одного. На довгі пальці ідеально підійдуть широкі кільця, а на короткі, навпаки, - вузькі.
  • Колір кільця. Це може бути золото (червоне, рожеве, червоне, жовте) або платина.
  • Камені на кільці. Серед дорогоцінних каменів зазвичай вибирають діаманти, алмази, перли, смарагд, рубін і інші.
  • Гравірування і насічка. Останнім часом дуже модно робити написи на обручках - це можуть бути імена жениха і нареченої, дати, слова любові. Для виконання візерунка у вигляді насічки враховуйте пробу металу кільця (підійдуть 585 і 750 проби, крім 950).

Якщо ви вибираєте кільця, не забувайте про їх дизайн і пам`ятайте, що ідеально виглядають кільця, які мають однакові декоративні елементи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!