» » Як вимкнути ipod?

Як вимкнути ipod?

Як вимкнути iPod?

У багатьох людей є iPod - стильний плеєр з безліччю функцій. Часом, в них можна навіть заплутатися. Наприклад, нередка проблема, коли власник не знає, як вимкнути свій модний гаджет - адже не дивлячись на те, що питання здається простим, рішення не завжди очевидно. Продукція компанії «Apple» відрізняється нестандартним дизайном, і банальної кнопки «вкл / викл» ви можете і не знайти. Тому розглянемо, як вимкнути iPod різних моделей.

iPod shuffle

Це найпростіша модель з усієї лінійки айподов, у неї немає навіть екрану. Все управління здійснюється трьохпозиційної кнопкою:

  • ліва позиція запускає програвання музики у випадковому порядку,
  • середина програє по порядку,
  • ліва позиція вимикає.

От і все.

iPod nano

Аж до п`ятого покоління ці айподи вимикаються кнопкою паузи / відтворення - необхідно затиснути її на деякий час, і айпод відправиться в сплячий режим. Можна так само просто натиснути на кнопку Hold (блокування). Таким спосіб відключаються всі моделі до 5g iPod nano. Як вимкнути 6g, розглянемо окремо. Справа в тому, що у цього айпода з`являється сенсорний екран, тому він не має кнопки паузи. Але є інша - «sleep / wake», її-то і треба надовго затиснути, щоб вимкнути плеєр. Можете просто вимкнути дисплей - для цього потрібно натиснути цю кнопку один раз.

iPod classic



Для цього айпода підходять ті ж інструкції, що і для iPod nano молодших поколінь.

iPod touch

А тут принцип відключення схожий з моделлю iPod nano 6g - тут так само є кнопка «sleep / wake», яку необхідно потримати кілька секунд. З`явиться напис «вимкнути» у вигляді повзунка - просто перемістіть його.

Тепер у вас не викличе ніяких труднощів таке питання, як вимкнути ipod, адже в нашій статті ми детально розглянули всі можливі способи.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!