» » » Як прив'язати брелок?

Як прив'язати брелок?

Як прив`язати брелок?
Як прив`язати брелок?

Багато хто з нас стикався ось з якою проблемою - підходиш до свого власного автомобіля, натискаєш кнопку на брелоку, а ніяких дій не відбувається. У кого-то це викликає замішання, а у кого-то паніку. Найголовніше, що такі ситуації трапляються з власниками авто, де поставлена найкрутіша сигналізація. Причин багато, але в цій статті нас буде цікавити питання, як прив`язати брелок до сигналізації.

Покрокова схема «прив`язки»

  1. Відкрийте двері водія. Заблокуйте, щоб розблокувати двері натисканням кнопки в салоні авто.
  2. Після цього вставте ключ в замок і поверніть його до положення «ON». Потім крутіть ключ в початкове положення. Так ви повинні виконати три рази. Зверніть увагу, що три повороти (туди-назад) ви повинні встигнути зробити за 10 сек.
  3. Не виймаючи ключа з замка, відкрийте і закрийте двері водія теж три рази. По закінченню цієї процедури двері необхідно залишити відкритою.
  4. Після цього буквально протягом пари секунд сигналізація сама автоматично повинна заблокувати і розблокувати двері.
  5. Тепер натисніть на будь-яку кнопку на брелоку. До фіксації того, що блокує. Все, брелок знову прив`язаний до сигналізації.

Якщо вас цікавить і інша інформація, що стосується сигналізації, то радимо прочитати статтю Як налаштувати сигналізацію.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!