» » » Як скинути на iрad?

Як скинути на iрad?

Як скинути на iРad?

Завдяки своїй багатофункціональності, iPad сьогодні займає лідируючі позиції на ринку техніки. Це останнє слово наукових досягнень може задовольнити практично всі сучасні вимоги користувача. IPad сьогодні - це і плеєр, і телевізор, і книга. Тому дуже важливо розібратися з алгоритмом того, як скинути на iPad потрібні дані.

Загальні принципи

Якщо говорити про загальні принципи, то все досить просто. Для цього знадобиться всього лише встановити спеціальну програму iTunes, яка в даному випадку не вимагає синхронізації, і запустити її на комп`ютері після з`єднання його з iPad. Вибравши назву свого гаджета, у вкладці «Загальні файли» виділіть потрібні програми і перенесіть їх на iPad - відбудеться автоматичне збереження даних. В принципі, описаний порядок дій того, як скинути файли на iPad, підходить для будь-якого типу файлів, але потрібно враховувати деякі нюанси, дотримання яких дозволить більш якісно і раціонально користуватися можливостями вашого планшета.

Вчимося завантажувати фільми



У кожної людини є пара-трійка улюблених фільмів, розібраних на цитати, переглянутих безліч разів. І так не хочеться розлучатися з ними ніде! Прекрасний вихід - завантажити їх на iPad. Але не забудьте також і про новинки - вони скрасять будь-яку поїздку.

  1. Щоб розібратися з тим, як скинути фільм на iPad, знадобиться все та ж програма, про яку говорилося вище. Запустивши iTunes, потрібно вибрати вкладку Фільм, а також вказати всі необхідні параметри синхронізації.
  2. Після цього сюди перетягуємо потрібний файл. Варто лише врахувати формат переміщуваного файлу, оскільки часто такі плеєри розрізняють лише mp4, mp4v і mov.
  3. Для завершення копіювання, потрібно перевірити всі налаштування і натиснути Синхронізацію.
  4. Подібним тут буде і питання з приводу того, як скинути відео наiPad. Процедура залишається тією ж, тільки не забудьте, що працюємо ми зі стандартним програвачем.
  5. Існує також можливість завантаження відео через wi-fi, тоді не знадобиться ніяка спеціальна програма.

Вчимося завантажувати фотографії



Хочете, щоб старі добрі фотографії були завжди з вами? Тоді потрібно розібратися в тому, як скинути фото на iPad, щоб приємні знімки завжди радували вас.

  1. Для цього потрібно підключити iPad до комп`ютера, на який ви вже перемістили знімки з фотоапарата, і запустити вже добре знайому нам програму itunes.
  2. Вибрати в ній потрібно вкладку Фото і виставити галочку навпроти графи Синхронізувати фотографії з, а потім відшукайте папку з потрібними зображеннями і не забудьте натиснути кнопку застосування зазначеного дії.
  3. Тепер ви можете бути повністю спокійні - бажані фото закачані на ваш iPad.

Вчимося завантажувати музику

Взяти з собою музику - немає нічого простішого, з огляду на безліч можливостей того, як скинути музику на iPad.

  1. Встановивши менеджер закачувань, ви зможете закачувати улюблені треки з інтернету безпосередньо в планшет. Це зручно, особливо в умовах віддаленості від комп`ютера без можливості швидкого доступу до нього.
  2. Інший спосіб пов`язаний із застосуванням програми itunes. Провівши всі необхідні підключення, необхідно додати музику в цю програму. Це легко здійснити через меню Файл, в якому вибираємо розділ Додати папку в медіатеку. Коли процес додавання буде завершено, відзначте ті пісні, які вам потрібно перемістити.
  3. Для підтвердження запису треків, натискаємо Синхронізувати. Любителі комп`ютерних ігор, повинні знати те, як скинути гру на iPad. За допомогою програми, яка найбільш оптимально служить для передачі даних з комп`ютера на планшет (описана вище), через меню Програми можна вибрати необхідні для установки гри. У цьому випадку потрібно лише враховувати те, яким способом вона була завантажена - нелегальні розваги працювати не будуть.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!