» » » Як включити планшет?

Як включити планшет?

Як включити планшет?

Всі планшети включаються за допомогою кнопки, яка розташовується на бічній, верхній або задній панелі девайса в залежності від моделі. Щоб запустити пристрій, потрібно утримувати цю клавішу пару секунд. Після натискання відбувається завантаження системи. Однак іноді пристрій не реагує на це у зв`язку з виникненням неполадок. Виникає питання про те, як включити планшет в такій ситуації. Розглянемо кілька варіантів залежно від типу проблеми.

Програмні та апаратні збої

Всі проблеми з планшетом умовно поділяються на дві категорії: апаратні і програмні. При апаратних поломки пристрій слід віднести в сервісний центр, а ось при збої операційної системи користувачі можуть вирішити проблему самостійно.

Неполадки акумуляторної батареї в планшеті Galaxy Tab 10.1

Як правило, планшет на Андроїд не включається в зв`язку з повною розрядкою батареї або при використанні зарядних пристроїв від мобільного телефону або інших планшетів. Для того щоб включити Galaxy Tab 10.1, необхідно:

  1. Спробувати підключити планшет із зарядним пристроєм, яке поставляється в комплекті.
  2. Підключити пристрій до мережі і почекати приблизно 10 хвилин.
  3. Спробувати запустити планшет, використовуючи кнопку включення.

У тому випадку, якщо пристрій як і раніше не включається, необхідно вийняти SD- і SIM-карту. Дуже часто замикання цих носіїв стає причиною неможливості запуску ОС Galaxy Tab 10.1.

Якщо ці дії не допомогли, то зніміть задню кришку планшета і вийміть батарейку на кілька хвилин. Поверніть батарейку на місце і знову ввімкніть апарат.

Програмний збій Ipad 4



У тому випадку, якщо пристрій перестало включатися після запуску або установки нової програми, потрібно зробити ручну перезавантаження або скинути настройки. Проблема може бути пов`язана також з невдалим оновленням системи або занесеними на пристрій вірусами, що тягне за собою неможливість включення планшета.

Для того щоб включити планшет, виконайте наступні дії:

  1. На корпусі планшета знайдіть кнопку перезавантаження, яка позначена червоною крапкою «Reset».
  2. За допомогою підручного предмета з тонким підставою (наприклад, пилки для нігтів) натисніть цю кнопку.
  3. Увімкніть апарат. При цьому всі налаштування системи скинуться до заводських, а всі дані на планшеті, крім інформації на знімному носії, будуть видалені.

Проблеми при включенні iPad Air

Найбільш частою проблемою при включенні даного планшета є зависання ОС. Для її усунення перед тим, як вимкнути планшет або включити його, потрібно одночасно затиснути кнопку включення на торці і кнопку Home. Далі необхідно утримувати їх близько 15 секунд.

Інша проблема - не працює кнопка включення. Щоб визначити, чи є це причиною неполадки, поставте планшет на зарядку. Якщо картинка з рівнем зарядки з`явилася, то проблема в кнопці включення пристрою.

Іноді iPad Air не включається в зв`язку з відсутністю зарядки. Причиною може стати неполадка з кабелем або з самим зарядним пристроєм. Підключіть інше зарядний пристрій і знову виконайте включення планшета.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!