» » » Як закачати на iphone?

Як закачати на iphone?

Як закачати на iPhone?

Багато власників чудових смартфонів від Apple не знають, як завантажувати на них інформацію з комп`ютера. Це не дивно, тому що якщо просто підключити iPhone через USB, на нього не можна буде закинути жодного файлу. Перед тим як завантажити відео на iPhone (так само, як і музичні файли), потрібно встановити програму iTunes. Коли iTunes буде встановлена на вашому комп`ютері, можна підключати смартфон через USB.

Тепер, якщо ви відкриєте програму iTunes, то підключений телефон відобразиться в групі «Пристрої». Виділяємо його кліком мишки і або створюємо новий плейлист (робиться це за допомогою Файл -> Новий плейлист), або відкриваємо вже наявний на пристрої. Тепер до цього списку відтворення можна додати аудіо- або відеофайли. Для цього просто перетягніть їх у вікно плейлиста. Коли файли повністю скопійовано, можна відключати апарат від комп`ютера і програвати ці файли на iPhone.

Як закачати iTunes на iPhone? Робиться це дуже просто. Це ПО поширюється безкоштовно, і його можна завантажити на сайті Apple.

встановлення програм

Смартфон не був би смартфоном, якби вмів тільки прокручувати музику та відео. Величезна кількість корисних і цікавих програм, які можна на ньому запускати, роблять iPhone дійсно «розумним» телефоном. Так що далі ми розповімо, як закачати (iPhone 4 підтримує їх завантаження безпосередньо з Інтернету) додатки з глобальної мережі на ваш апарат. Наприклад, можна легко завантажити на смартфон гри або завантажити музику. Про це докладніше можна почитати в наступних статтях: «Як встановити гри на iPhone?»І«Як скачати музику на iPhone?».

AppStore



Найбільш простим способом для скачування є використання віртуального онлайн-магазину AppStore. На цьому ресурсі зібрані сотні тисяч додатків: ігри, музичні програми, освітній ПО, словники і т. Д. - 20 різних категорій. Багато з програм доступні безкоштовно.

Додаток AppStore (необхідне для роботи з однойменною магазином) встановлено на iPhone і iPad за замовчуванням. Для роботи з ним необхідно лише зареєструватися. Запускаємо AppStore і натискаємо «Створити Apple ID». Вибираємо свою країну, після цього вибираємо відомості про оплату. Якщо ви не збираєтеся розплачуватися кредиткою, то сміливо вибирайте «Ні». Тепер вказуємо особисту інформацію (e-mail, телефон і т. Д.). Для завершення реєстрації відкрийте поштову скриньку і перейдіть по активационной посиланням, яку вам вишлють відразу після заповнення всіх форм.



Тепер ви можете переглядати програми, доступні відвідувачам цього ресурсу, і шукати їх, використовуючи фільтри або чарти. (До речі, тут є списки популярних додатків для різних категорій, причому чарти ведуться окремо для платних і безкоштовних додатків). Вподобане безкоштовний додаток ви можете завантажити і встановити на смартфон. Час закачування, зрозуміло, залежить від швидкості Інтернету, а також обсягу завантажується програми. Прогрес завантаження відображається за допомогою заповнюється смужки, яку видно під іконкою програми.

Злом прошивки

Багато власників апаратів iPhone користуються спеціальними програмами, які дозволяють завантажувати на смартфон програми прямо зі свого комп`ютера. Офіційних програм, що дозволяють виконувати такі маніпуляції, Apple не розробляє. Тому використовуючи лише офіційне ПО, ви можете тільки скинути на телефон мультимедіа файли за допомогою iTunes. Додатки ж можна завантажити тільки через AppStore. Однак було розроблено додаток, що дозволяє завантажувати і встановлювати * .ipa-файли (файли додатків для iPhone) через комп`ютер. Ця програма називається Cydia (від латинського терміну Cydia pomonella - назва гусениці, яка вражає яблука, «яблучний хробак»).

Власник iPhone може скачати з будь-якого сайту (а таких сайтів дуже багато) додаток в форматі * .ipa і, використовуючи Cydia, встановити його на iPhone, який підключений через USB. Робиться це приблизно так само, як завантаження музики і фільмів через iTunes. При цьому в Інтернеті можна знайти у вільному доступі додатки, які поширюються за плату через AppStore, або додатки, яких ще немає в фірмовому магазині.

Нюансом при використанні Cydia є необхідність зламати пристрій перед тим, як закачати на iPhone додаток, викачане з Інтернету на комп`ютер. Операція злому називається jailbreak. Зрозуміло, офіційно така операція не підтримується компанією Apple. Проте, утиліти для джеілбейка випускаються хакерами і є у вільному доступі. Наприклад, iOS 6 зламують за допомогою програми Evasi0n. П`ята версія ОС зламується утилітою Absinthe. Обидві програми мають офіційні сайти, звідки їх можна завантажити безкоштовно.

При цьому потрібно пам`ятати, що всі програми на AppStore перевіряються на безпеку. Додатки, встановлені через Cydia, теоретично можуть бути використані для крадіжки вашої особистої інформації. Однак геймерів це зазвичай не лякає. Тому Cydia - найпопулярніший файловий менеджер для Apple-пристроїв. Якщо ж ви зберігаєте на своєму апараті важливу ділову інформацію, краще утриматися від злому смартфона.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!