» » » Як назвати кошеня хлопчика?

Як назвати кошеня хлопчика?

Як назвати кошеня хлопчика?

Кошеня, з недавнього часу оселився у вашій квартирі або приватному будинку, вже підкорив серця всіх домочадців, включаючи собак і папугу. Але ось, пройшло вже кілька днів, а ви ще не вирішили, як назвати кошеня хлопчика.

Іноді варто лише подивитися на маленького вихованця, як відразу спадає на думку ім`я. Але часом це стає досить складним завданням. Тоді скликається сімейну раду і на ньому вирішується питання клички. Адже це справа дуже відповідальна і непроста, від нього залежить, можна сказати, доля майбутнього дорослого кота.

Деякі принципи найменування



Якщо у вас на слуху щось стандартне - Васька, Мурчик, Сніжок, Пушок, - не поспішайте і подумайте, адже з цією кличкою коту доведеться жити досить довго. Та й вам вимовляти котяче ім`я часто доведеться. Вірно підібрана кличка сприяє взаєморозумінню між вихованцем і його власником (адже помічено, що домашні тварини стають «схожими» з часом на своїх господарів). Майже всі котячі (якщо, звичайно, не глухі) люблять, коли в імені присутні звуки «з», «ш», «ж», - загалом, шиплячі. По крайней мере, коти на них реагують. Адже кому цікаво, якщо кіт не буде відгукуватися на свою кличку.

Як варто називати

  1. Почніть вибір імені кошеня хлопчика з аналізу його зовнішнього вигляду: якого він кольору, якою мірою пухнастості. Білий кошеня, наприклад - «Зефірчік», чорний - «Дзига», рудий - «Персик», пухнастий - «Пиж», короткошерстий або єгипетський - «Сфінкс» (зауважте, що у всіх іменах присутні шиплячі звуки).
  2. Наступний етап, якщо ви ще не підібрали кличку своєму вихованцеві, - аналіз поведінки кошеня. Спокійний - «Рокс», шебутной - «Шуршік». Так можна назвати кошеня хлопчика.
  3. Ще один варіант додання імені пов`язаний з професією або хобі господаря тварини. Кот бізнесмена, наприклад, може називатися «Бакс» або «Фунтик». Кот людини, яка хоче якнайшвидшого досягнення головної мрії - «Еверест», «Оксфорд». Кот програміста - «Лінукс». Вихованець лікаря - «Парацельс». Тварина футбольного фаната - «Спартак». Кот вчителя географії - «Атлас».
  4. Можна також назвати кошеня хлопчика ім`ям свого улюбленого героя або артиста, просто будь-якого прославленого в історії людини. Наприклад, «Елвіс» - цілком собі симпатичне ім`я для мелодійно нявкати тварини.
  5. Деякі господарі вважають за краще називати кота «прикольно», щоб надати його прізвисько особливу оригінальність. Наприклад, «Кекс» або «Вжик», «Протяг», «Штопор» або «Янко» - це для любителів екстремального. Не бійтеся проявити себе, проявляйте фантазію у виборі імені для вашого вихованця.
  6. Діти можуть наполягти на прізвисько для кошеня хлопчика на честь улюбленого героя мультика: «Халк», наприклад.

Як не варто називати

Є, безумовно, імена або слова, якими не варто називати кошеня хлопчика (та й взагалі, всіх домашніх улюбленців). По-перше, лайки всякого роду і образливі прізвиська (наводити приклади не будемо). По-друге, не можна використовувати для імен і ті слова, значення яких можуть бути перекручено зрозумілі навколишніми. Наприклад, «Пожежа» або «Атас», тому, що сусіди або перехожі навряд чи зможуть оцінити «креатив» вашого мислення. Про такого роду ситуаціях, напевно, теж варто подумати.

Як назвати британського кошеня хлопчика



Останнім часом «британці» користуються все більшою популярністю. Їх із задоволенням купують в сім`ї, але такого солідного коту і ім`я необхідно вибрати відповідне! Підійде - «Мішель», «Порш», «Нільс». Гірше варіанти - «Кен», «Клод» (тут немає шиплячих звуків).

Деякі інші породи

Якщо ж ви придбали шотландського кошеняти хлопчика, то можна його назвати ім`ям, пов`язаним з Шотландією. Наприклад - «Скотті», «Річард». За його серйозний - або навіть суворий - вид: «Ксеркс», «Зевс». Висловухого кошеня хлопчика, смішного і «банькатого», можна назвати «Глазго» або «Гав» (на честь героя однойменного мультфільму). Сіамської кошеня хлопчика назвіть «Сіам» або «Тайгер». Детальніше про список кличок для кошенят читайте в нашій статті Як назвати кота.

Загалом, максимально проявляйте фантазію у виборі клички для свого пухнастого улюбленця, не зупиняйтеся на шаблонах, намагайтеся придумати щось оригінальне, незвичайне. Але так, щоб ім`я підходило кошеняті-хлопчикові. Якщо тварина не хоче відгукуватися на підібране ім`я, поки не пізно, придумайте інше, щоб воно сподобалося вашому улюбленцю, і він віддячить вам муркотіння.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!