Як доїхати до вднх?

Як доїхати до ВДНГ?

ВДНХ в Москві - постійно діюча виставка, яка демонструє досягнення країни в усіх її галузях. Тому не дивно, що з усіх кінців Росії і з інших країн люди приїжджають на неї. В даний час вона отримала нову назву - ВВЦ, що означає - Всеросійський Виставковий Центр. Тут постійно проводяться всілякі виставки. Наприклад, в квітні місяці проводився тиждень, присвячена Леонарда да Вінчі, а з сьомого травня проходитиме фестиваль «Жар-Птиця», в якому візьмуть участь народні майстри та художники Росії, а в двадцятих числах травня відбудеться найбільша подія - в центрі буде проходити виставка технологій для електронної комерції. Розглянемо, як доїхати до ВДНГ різними способами.

Проїзд до ВДНГ

  • Якщо добиратися з центру столиці, а саме з проспекту Миру, на автомобілі, слід запам`ятати, що після станції метро «Олексіївська», необхідно триматися в двох правих рядах дороги. Відразу після будинку під номером 124 є невеликий спуск, за яким треба проїхати на «вулицю-дублер» проспекту Миру. Таким чином, можна доїхати до основних визначних пам`яток ВДНГ. Щоб під`їхати до головного входу центру, потрібно розвернутися перед вулицею Галушкина.
  • Якщо їхати на виставку з боку МКАД, необхідно виїхати на праву «вулицю-дублер» проспекту. Зробити це треба заздалегідь, відразу за мостом через р. Яуза.
  • Проїхати до виставки можна і міськими видами транспорту, такими як тролейбус, автобус, трамвай і метро. Розглянемо, як на метро доїхати до ВДНГ, і який вид транспорту можна використовувати ще.
  • Щоб під`їхати до головного входу, потрібно вийти на станції метро ВДНХ. Від цієї зупинки ходять автобуси під номерами: 33,56,136,195 та інші. Можна під`їхати на 14,48 і 76 тролейбусах і 11і 17 трамваї.
  • Щоб дістатися до північного входу центру, потрібно вийти на станції метро «Північна». Від зупинки йдуть автобуси 93,172,195,803 і ін. Також це означає автобуси під номерами 6 і 3692 з передмістя - Королева.
  • Недалеко, буквально в двох-трьох кілометрах від ВДНГ, розташовані станції метро: «Ризька», «Свіблово», «Ботанічна» і «Олексіївська». Також зовсім поруч з Виставковим Центром розташовуються залізничні станції: Яуза, Маленковская, Ризька, Останкіно, Москва-3 і Ржевська.


ВДНХ - це не тільки виставковий центр, а й улюблене місце відпочинку жителів і гостей столиці, тому що на її території працюють кінотеатри і різні ігрові майданчики. Тут прекрасно можна відпочити з сім`єю, де вдосталь можна розважатися на всіляких атракціонах. Знайдуться тут також і розваги для любителів шопінгу. На виставці можна купити електронну техніку, годинник, спортивні товари, мед, насіння і багато іншого. У ВВЦ проводяться культурні заходи і національні свята. Тепер ви знаєте, як туди проїхати. Бажаємо вам удачі!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!