» » » Як доїхати до запорожья?

Як доїхати до запорожья?

Як доїхати до Запоріжжя?

Якщо ви зібралися помандрувати Україною чи вам необхідно відвідати Запоріжжя в ділових цілях, тоді потрібно заздалегідь продумати маршрут поїздки, щоб дістатися максимально швидко без найменших проблем. В даному місті проживає понад 762 000 чоловік, тут знаходиться безліч великих промислових об`єктів, а також річковий порт, величезна залізнична розв`язка і велика кількість історичних пам`яток.

Потрапити в Запоріжжі можна декількома способами: як поїздом, так і автобусом. Кожен може підібрати той варіант маршруту, який ідеально підійде для його цілей.

Як доїхати до Запоріжжя поїздом?

Дістатися на прямому поїзді до Запоріжжя можна з 23 міст. Даний вид транспорту курсує практично при будь-яких погодних умовах і варто максимально дешево.

Маршрути з українських міст:

  • Шлях з Києва проходить через: Білу Церкву> Миронівки> Станцію ім. Тараса Шевченка> Знам`янки> Олександрію> Дніпропетровськ.
  • З Сімферополя можна дістатися через станції: Джанкой> Новоолексіївка> Мелітополь.
  • З Одеси маршрут проходить через: Таврійський> ст. Родючість> Українську> Нововеселая> Костогризово> Братолюбівка> Каховку> Івано-Кепине> Херсон> Котлярово> Миколаїв> Ясну Зорю> Березівку> Кремидовка.
  • Поїзд із Дніпропетровська йде через: Синельникове.
  • З Кривого Рогу можна дістатися через: Апостолове> Чортомлик> Нікополь> Марганець.
  • Шлях з Харкова проходить через: Лихачове> Лозова.

Маршрути з країн СНД:

  • Шлях з Москви проходить по станціях: Тула> Орел> Понири> Курськ> Білгород> Харків.
  • Від Мінська мандрівникам належить слідувати по станціях: Пуховичі> Бобруйськ> Буда-кошелівська> Гомель> Бахмач> Конотоп> Путивль> Харків> Синельникове.

Як можна доїхати до Запоріжжя на автобусі?



Автобус в Запоріжжі курсує з Києва, Донецька, Одеси, Полтави, Херсона, Харкова, Лисичанська, а також багатьох інших великих населених пунктів. Актуальне розклад і маршрут руху багатьох автобусів можна подивитися на даному сайті.

Якщо ви хочете дізнатися маршрути в інші населені пункти, відвідайте розділ сайту Як дістатися від і до.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!