» » » Як доїхати до жуковского?

Як доїхати до жуковского?

Як доїхати до Жуковського?

Городок Жуковський в Підмосков`ї - центр російського авіабудування. Саме тут ви можете насолодитися чудовим видовищем - авіасалоном, що проходить раз на два роки, кожен непарний рік.

Втім, це не єдине, що ви можете побачити в містечку. Вас з радістю зустрінуть в Музеї підкорення неба, повного найцікавіших експонатів, і деякі навіть дозволяється випробувати - наприклад, модулятор польоту. Також в м Жуковському можна просто погуляти - тут дуже мальовничі місця, багато зелених насаджень. Як дістатися до Жуковського з Москви?

Жуковський: як доїхати?

  • По-перше, звичайно, на електричці - з Казанського вокзалу Москви. Розклад можна подивитися на tutu.ru - в розділі "Приміські поїзди". Виходити потрібно на станції "Відпочинок". Це 20 за рахунком станція, якщо вважати Казанський вокзал. Також можна доїхати до Жуковського від платформи "Вихіно", тоді ваша станція - 12-а. В дорозі ви проведете 50 хвилин, якщо сядете на Казанському вокзалі, і близько 35 хвилин у разі поїздки від "Вихіно".
  • Важливий момент: рух на Казанському напрямку лівосторонній, що не заплутатися, з якого боку платформи сідати, інакше доберетеся зовсім не туди.
  • По-друге, доїхати з Москви легко на автобусі. Найбільш поширений пункт відправлення - від метро "Вихіно". На зупинці навпроти станції дочекайтеся маршрутів 424 або ж 478. Можна також доїхати від "Кузьминок" на рейсі 525. Він слід до вулиці Гудкова або площі Громова. Час в дорозі займає в районі години, а іноді менше.


  • Також доїхати можна на автомобілі - і це найбільш швидкий спосіб: місто в 22 км від МКАД, хоча є ймовірність потрапити в пробку. Їдьте по Новорязанському шосе, воно ж - траса М-5, прямо до покажчика на Биково і Жуковський, після того як проїдете Жилине, рухайтеся далі по трасі A-102. Нарешті, проїжджаєте Пехорки і Верею - приходите в Жуковський. Ви виїдете на вулицю Гагаріна - і далі їдете до потрібного місця в самому місті.

    Вам потрібно в інший пункт? Загляньте в наш розділ Як дістатися від і до, де запропоновано безліч варіантів потрібних маршрутів.



    Увага, тільки СЬОГОДНІ!