Як доїхати до жуково?

Як доїхати до Жуково?

Місто Жуково славиться не тільки пам`ятками, а й багатою історією. Він знаходиться досить далеко від Москви, в 100 км на північний захід по Калузькому шосе. Городок зовсім маленький, всього 12000 чоловік. Жуково має свою промисловість машинобудівного профілю, лісокомбінат, лісгосп, меблеву фабрику «Схід». Як і у всіх містах, є будинки культури, бібліотеки і магазини.

Славен це місто меморіальним комплексом, побудованим на честь маршала Жукова. У комплекс входить будівля музею з площею для парадів, парк з різними архітектурними формами. Також в музеї зберігається унікальна діорама Великої Вітчизняної війни. Щоб все це побачити на власні очі, потрібно знати, як доїхати до Жуково. Добиратися будемо з Москви, розглянемо найбільш зручні варіанти.

Як доїхати до Жуково: варіанти

  1. Автомобіль - найбільш зручний вид транспорту. Керувати доведеться близько 2 годин, а за плечима залишити більше 100 км., Але зате будете їхати в комфорті та затишку.
  2. Електричка - за часом буде трохи довше, ніж на машині, але встигнете задрімати і відпочити. Правда, доведеться потім ще їхати на автобусі. Для початку вам потрібно буде дістатися до станції метро "Київська". Потім потрібно знайти київський вокзал і сісти на електричку, яка йде до станції "Обнінськ", а звідти вже пересісти на автобус під номером 100, який їде до міста Жуково. Вартість всієї поїздки в один кінець обійдеться приблизно в 250 р.

Якщо вам також потрібно потрапити в Щелково, читайте статтю Як доїхати до Щелково.

А якщо цікавитеся спорткомплексом «Лужники», то зверніться до статті Як дістатися до Лужників.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!