» » » Як приймати солютаб?

Як приймати солютаб?

Як приймати солютаб?

Препарат «Солютаб» є антибактеріальний засіб, переважна зростання бактерій. Діючою речовиною цих ліків є амоксицилін тригідрат, який володіє широким спектром бактерицидної дії. Крім цього, препарат добре справляється зі збудниками кишкових інфекцій. Нижче можна буде дізнатися, як приймати солютаб.

Рекомендації щодо прийому препарату «Солютаб»

Солютаб потрібно приймати перорально: абсорбуючись в шлунково-кишковому тракті, він повністю всмоктується. Це засіб призначається при інфекціях, які викликані бактеріями, чутливими до амоксициліну. До них можна віднести захворювання:

  • органів дихання;
  • Шлунково-кишкового тракту.

Крім цього, препарат добре справляється з інфекціями в м`яких тканинах і на шкірі. У Солютабу мандариново-лимонний смак. Випускається він у таблетках невеликого розміру. Їх необхідно приймати, запиваючи водою і не розжовуючи, до або після їди. Також виробник рекомендує розчинити препарат в 20 мл води, щоб вийшов сироп. Для суспензії знадобиться 100 мл рідини.

При діагнозі інфекції бактеріального генезу легкого або середнього ступеня тяжкості, рекомендованої дозуванням є 0,5-2 грами в добу. Її можна розділити на два прийоми.



Препарат солютаб призначається навіть дітям. Для малюків від 1 до 3 років дозування повинна бути 0,125 г тричі на добу або 0,25 г двічі на добу. Дітям від 3 до 6 років - по 0,25 г тричі на добу або 1,375 г двічі на добу. Рекомендований курс лікування - до 7 днів. При лікуванні стрептококової інфекції солютаб дозволяється приймати до 10 днів. Дозування препарату повинна бути розрахована доктором для кожного захворювання окремо. При зникненні симптомів захворювання препарат краще приймати ще два дні.

Побічні ефекти

Важливо пам`ятати, що солютаб може викликати побічні ефекти. Серед них виділяються такі:

  • свербіж;
  • діарея;
  • гемолітична анемія;
  • тромбоцитопенія;
  • шкірні алергічні реакції.

Солютаб можна приймати вагітним і годуючим жінкам.

Більше інформації про прийом різних ліків ви можете знайти в нашому розділі - препарати.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!