» » » Де знаходиться вегас?

Де знаходиться вегас?

Де знаходиться Вегас?

На карті

Вегас

Найбільшим торгово-розважальним центром в Москві і у всій РФ є ТЦ «Вегас» (Vegas), він також вважається найбільшим торговим центром у всій Європі (за даними 2011 року).

Площа його становить 400 тисяч квадратних метрів.

Місцезнаходження ТЦ Вегас

Де знаходиться Вегас? Цей торговий центр розташувався в Москві на перетині Каширського шосе і МКАД (24-й км). Адміністрація центру надає своїм відвідувачам послугу безкоштовного автобуса (він так і називається «Vegas»), який курсує від станції метро «Домодєдовському». Цей автобус починає проходження з 9:25, а останній рейс - о 21:25. Автобус відправляється з зупинки «Горіховий бульвар, №13». Безкоштовний автобус ходить і від станції метро «Мар`їно» за аналогічним графіком. Від цієї ж станції курсує автобус під номером 102А до «Вегаса».

Крім того, до «Вегаса» можна дістатися на маршрутному таксі. Маршрутка №37 (або автобус з тим же номером) курсує від станції метро «Домодєдовському» або «Теплий Стан» - з 09:00 до 22:45 (в будні дні) і з 09:00 до 00:20 у вихідні.

Ви зможете отримати і іншу інформацію про місце розташування об`єктів, що цікавлять, якщо перейдете в наш розділ Місцезнаходження.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!