Як доїхати до "вегас"?

Як доїхати до

Торговий центр "Вегас" по праву вважається справжнім гігантом навіть серед всіх великих універмагів і торговельних закладів країни. Він являє собою найбільший ТЦ не тільки столиці, а й усієї Європи. За даними 2011 року, саме "Вегас" визнаний найбільшим торговим центром європейських країн.

Парк екстремальних атракціонів, який займає два рівня, кінотеатр з дев`ятьма залами, льодова арена, колесо огляду в вісімнадцять метрів і, звичайно, торгові майданчики - це неповний список спокус, які ваблять в величезне заклад жителів столиці і не тільки. У цій статті ми розповімо, як доїхати до "Вегаса".

Безкоштовні автобуси

Для всіх, хто хоче потрапити в знаменитий "Вегас", є хороша новина: дістатися до торгового центру можна на безкоштовних автобусах "Вегас". Автобуси відправляються від станцій метро "Мар`їно" і "Домодєдовському".

Якщо вам підходить перший варіант, то від станції "Мар`їно" вам слід вибрати останній вагон з центру. Вихід до зупинки вулиці Люблінська. Безкоштовні автобуси починають працювати в будні дні з 9 ранку і ходять майже до 11 вечора. Що стосується вихідних, то повернутися з торгового центру ви можете за північ, оскільки в ці дні автобуси працюють до 00:20.

Від метро "Домодєдовському" вам слід вибрати перший вагон з центру. Вихід до зупинки Горіховий бульвар. Безкоштовні автобуси починають відходити о 9:25 і працюють 12 годин, майже до половини десятого вечора.

Громадський транспорт



Дістатися до "Вегаса" ви можете на автобусі номер 37, який відходить від станцій метро "Домодєдовському" або "Теплий Стан". Також можете вибрати маршрутне таксі того ж номера і проїхати до зупинки "Каширське шосе". Воно починає працювати з 9 ранку. У будні маршрутка ходить до пів на одинадцяту вечора, а у вихідні дні - до 00:20.

Ну а якщо ви володієте особистим вертольотом, можете прилетіти і на ньому: торговий центр оснащений площадкою для посадки.

Читайте також нашу статтю Як доїхати до Медведково.

Якщо вам також цікаво дізнатися, як доїхати до найбільшого будівельного проекту країни, читайте нашу статтю Москва-сіті: як дістатися.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!