» » » Як доїхати до "мега" хімки?

Як доїхати до "мега" хімки?

Як доїхати до

Супермаркети «Мега» в Москві і області, розташовані біля гіпермаркетів «Ашан» і «Ікеа», це ті орієнтири, за якими можна знайти ці магазини. Дістатися до супермаркетів можна з області та прилеглих районів, різними способами. Розташовані торгові центри, як правило, за межами столиці, тому що габарити будівель більш ніж значні. Зазвичай, городяни і гості столиці добираються до гіпермаркетів на своєму авто або на спеціальному автобусі, що належить торговому центру.

маршрут

  • Якщо найбільш простим способом, як доїхати до Мега, Химки, в передмісті Москви, є спеціальний автобус від станцій метро Анніно і Ясенів, тобто ще ряд столичних маршрутних таксі від станцій метро «Теплий стан» і «Південно-Західна». Також спеціальні автобуси відправляються від станції метро «Річковий вокзал», станції «Планерна» або «Мітіно».
  • Номер автобуса, що йде до торгового центру - 929. Зупинка автобуса знаходиться на вулиці, біля зазначених станцій метро.
  • Оскільки місце розташування торгового центру є районом гіпермаркету «Ікеа», то багато хто орієнтується саме по ньому. Немає проблеми, як доїхати до Ікеа, Химки розпорядженні цілий мікрорайоном з такою назвою. У цьому мікрорайоні, в першому корпусі, розташований торговий центр «Мега». Купити товари там можна абсолютно будь-якого спектра споживчих потреб, і за доступними цінами, тому багато городян вважають за краще робити покупки саме тут.
  • Оскільки часу на дорогу йде у всіх індивідуально, то багато хвилюються, щоб встигнути до закриття центру, і задаються питанням: до скількох працює Мега? Химки адже, досить віддалений місто від центру. Години роботи торгового центру більш ніж відповідні - з 10 години ранку, до 23 годин вечора, так що, встигнути можна всім бажаючим.


Якщо ви добираєтеся не так на автобусі або власному авто, а на маршрутному таксі, варто пам`ятати, що зупинка знаходиться через дорогу від торгового центру.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!