» » » Де купити меблі в москві?

Де купити меблі в москві?

Де купити меблі в Москві?

Обставити житло в мегаполісі, такому, як Москва, не так легко, як здається. Меблі повинна бути якісною. До того ж, з безлічі магазинів належить вибрати кращий за ціною-якістю і доступності доставки. Де купити меблі в Москві, якщо потрібно оновити обстановку в квартирі?

Купити меблі в місті

Вимоги до корпусних меблів незмінні - міцність, зручність, прийнятна ціна. Гарний гарнітур або міцний письмовий стіл в сучасному виконанні, диван або ліжко можна купити в московських магазинах, що розташовані за адресами:

  • Триповерховий торговий центр «Меблі Росії» на Ярославському шосе 19, в районі метро ВДНХ.
  • Великий меблевий центр на Щелковском шосе, д.101,
  • Фірмовий салон "Роникон", м.Москва, Дмитрівське шосе, д. 163А

Також популярні такі магазини м`яких меблів в Москві:

  • «Діванпорт», що знаходиться за адресою: пр. Донський, 5 або ін. Волгоградський, 32. Також магазин «Діванпорт»Має свій сайт, де ви можете попередньо подивитися асортимент.


  • «IKEA», розташований в Хімках, мікрорайон ІКЕА, корпус 1.

Купити меблі в інтернет-магазині

Перевага інтернет-магазинів полягають в тому, що ви можете подивитися всі моделі, сидячи вдома, і зазвичай такі магазини роблять безкоштовну доставку.

Якщо у вас є малюк, то він теж захоче поновлення в кімнаті. Адже дитяча кімната - місце, в якому ваша дитина проводить цілі дні, грає або вчиться. Якраз такі меблі робить фабрика Milli Willi. Ці магазини дитячих меблів в Москві можна знайти на вул. Кіровоградська, 11/1 або за адресою: Київське ш. 1, корп. А, 2 поверх, сектор C-4. Можна подивитися ще тут:

Деякі люди вважають за краще побачити спочатку меблі в реальному магазині, помацати її, а потім вже робити свій вибір. Інші, навпаки, не люблять ходити по магазинах, а вважають за краще вибирати все через Інтернет. Вирішувати Вам, до якого типу людей Ви ставитеся.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!