» » » Де в спб купити плаття?

Де в спб купити плаття?

Де в СПБ купити плаття?

Кожна жінка в сукні виглядає дуже красиво. Це особливий вид одягу, який носять тільки жінки. Плаття особливо прикрашають жінку. Вони надають їм багато жіночності, підкреслюють їх фігуру, стрункість. Плаття носять як на роботі, так і на вечірках, на якихось заходах, святкуваннях днів народжень. У статті буде розглянуто, де в СПБ купити плаття. Санкт-Петербург місто немаленький. Тому там дуже багато магазинів, де можна купити не тільки сукні, а й багато іншого. Як завжди, всіх магазинів з продажу суконь перерахувати практично неможливо.

Найпопулярніші магазини

Дуже популярними на сьогоднішній день є інтернет-магазини, або магазини, які зуміли створити свій сайт для того, щоб клієнти могли ознайомитися з асортиментом і цінами. Одним з таких магазинів є WebGarderob. Це магазин, який має досить креативний сайт, а ще широкий асортимент суконь різних видів. Як правило, в їх каталозі представлені всі види суконь, які є в наявності, але в обмеженій кількості. Основу асортименту складають коктейльні, повсякденні і літні сукні. Ціни на коктейльні сукні коливаються від 2150 руб. до 28 тис руб., повсякденні сукні можна купити за цінами від 2100 руб. до 3720 руб., а літні сукні коштують в діапазоні від 2600 до 10780 руб. на сайті цього магазину можна переглянути весь асортимент. Якщо ж є бажання відвідати салон магазину, то він знаходиться на вул. Пестеля, 11, звичайно, ж в Санкт-Петербурзі.

Де купити вечірню сукню

Також вечірню сукню купити в СПБ можна в магазині LiberArtе. Хоча це більш не магазин, а майстерня. Але вона заслуговує на увагу, тому що в цій майстерні є фахівці, які зможуть спроектувати модель і зшити плаття так, що кожна жінка в платті буде бездоганною. Фахівці цієї майстерні врахують кожне ваше побажання. Салони цієї майстерні знаходяться на Тєлєжній провулку, 4, і на проспекті Просвітлення, 19, в торговому комплексі «Норд».



А якщо ви хочете купити плаття в СПБ недорого, то можете це зробити в інтернет-магазині Ketrin.ru. Дуже зручний інтернет-магазин, тому що вам не потрібно йти в салони, ходити по ним довго, а можна знайти все на сайті і замовити плаття відповідних розмірів. І замовлення буде доставлений кур`єром. Тут пропонуються довгі, короткі, офісні, літні, коктейльні, вечірні, повсякденні і теплі сукні.

Де купити весільне плаття

Купити весільну сукню в СПБ можна в магазині Romeo Juliet, який знаходиться за адресою Великий пр. ПС, 63. Ознайомитися з асортиментом можна на їхньому сайті. У цьому салоні представлений дуже великий ряд весільних суконь. І моделі весільних суконь таких дизайнерів, як Alteza, Jovani, To be Bride, Terani навряд чи залишать ваші бажання в спокої.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!