» » » Як підібрати сукню?

Як підібрати сукню?

Як підібрати сукню?
Як підібрати сукню?

Будь-яка жінка знає тип своєї фігури і намагається підібрати сукню так, щоб воно приховало недоліки і підкреслило гідності. Однак не завжди вдається знайти підходяще плаття самостійно, тому з нашої статті ви дізнаєтеся, як правильно підібрати сукню відповідно до типу фігури. Також ми розповімо, як підібрати виріз, розмір і колір сукні.

Як підібрати сукню за типом фігури

Правильно вміти підбирати плаття, яке підійде саме під ваш тип фігури - це, здавалося б, ціле мистецтво. Однак існує кілька типів фігур, для яких підійдуть і певні типи одягу. Ми розглянемо 5 основних типів фігур і детально розберемо, як підібрати сукню по фігурі. А потім радимо вам прочитати і іншу нашу статтю на цю тему: Яке плаття мені підійде.

груша

При такому варіанті фігури основний обсяг розташований на стегнах, а ось плечі вузькі. Плаття, СукняДля того щоб приховати недоліки, необхідно зробити акцент на верхній частині. Потрібно підбирати сукні з темним низом і таким верхом, який приверне увагу. Непоганим варіантом може виявитися плаття з різним цікавим декором на ліфі.

Футболка під цей тип краще вибрати пряме або трохи розкльошені внизу. Щоб був баланс між верхом і низом, можна підібрати і приталені (але не сильно облягає) з прямою спідницею і будь-яким акцентом у верхній частині. Довжина суконь може бути будь-який, вона підбирається вже з урахуванням індивідуальних особливостей жінки. Додамо, що це варто враховувати для всіх типів фігур.

трикутник



При такому варіанті фігури основний обсяг знаходиться зверху, тобто плечі набагато ширше стегон. Для того щоб підкреслити таку фігуру, потрібно обов`язково враховувати Плаття, Сукнярозмір грудей, так як варіанти суконь будуть відрізнятися. Жінкам з великими грудьми краще підбирати сукні зі світлим низом, а ось верх повинен бути затемнене, щоб не привертати до себе увагу. За фасоном ж слід підібрати облягає зверху і пишне знизу плаття. Також непогано буде виглядати і плаття з акцентом на стегнах (тобто з різними елементами). Тільки не перестарайтеся у виборі сукні і не зупиняйтеся на моделях з дуже великою кількістю декоративних елементів.

Якщо у вас середня груди, то краще за все звернути увагу на однотонні сукні прямого крою. Для жінок з маленькими грудьми рекомендації залишаються такими ж, тільки з невеликою зміною: малюнок на сукні повинен бути або по всій довжині, або виключно на ліфі. Вибирайте білизну з ефектом push up (збільшує об`єм грудей). Виріз сукні найкраще підібрати V-подібний або асиметричний.

прямокутник

Тип фігури, при якому плечі і стегна по ширині майже однакові, а талія практично не виражена. Рекомендації підійдуть також для тих, хто хоче приховати живіт. Ідеальний фасон суконь для даного типу - це сукні з широкими поясами, з будь-яким геометричним малюнком, з добре вираженою талією, а також сукні, які мають достатній обсяг на стегнах.

Пісочний годинник



Дуже жіночний тип: вузька талія, пропорційні груди і стегна. Якщо ви Плаття, Сукняє володаркою такою фігурою, можемо вас привітати: на вас будуть відмінно сидіти практично будь-які сукні. Можемо лише порадити робити акцент на талії для того, щоб підкреслити жіночність.

яблуко

Тип фігури з вузькими стегнами і плечима, тонкими ногами, для якого характерний також округлий животик. Якщо ви належите до «яблучному» типу, то вам підійдуть темні сукні з корсетом або з широким поясом. Крій суконь: прямий, багатошаровий, наприклад, сукня-балон або йому подібні. Уникайте облягаючих моделей, вони вам не підходять. Кращий V-подібний виріз горловини сукні.

Плаття для повної фігури

Всупереч розхожій думці, найоптимальніша довжина суконь для повної фігури - трохи нижче коліна, і не варто ховатися під безформними балахонами. Якщо у вас великі груди, то вам ідеально підійде V-подібний виріз на сукнях. Також підійдуть моделі з А-образним силуетом або з високою талією і глибоким декольте. Ну а виріз на подолі плаття зробить ваш образ еротичним.

Як підібрати колір сукні

Вибрати колір сукні можна, виходячи з ваших особистих переваг або індивідуальних особливостей (колір волосся і шкіри).

  • Брюнеткам з блідою шкірою найкраще віддати перевагу світлим Плаття, Сукнятонам або насичених кольорів (жовтий в поєднанні з темною обробкою). Жінкам зі смаглявою шкірою підійдуть чорні сукні.
  • Блондинкам варто зупинити свій вибір на м`яких і свіжих відтінках тканини (для світлого типу шкіри). Також добре виглядатимуть сукні темних і яскравих відтінків. Жінкам зі смаглявою шкірою підійдуть сині та зелені відтінки.
  • Рудоволосі красуні спокійно можуть вибирати плаття різних кольорів, будь то теракотовий, чорний або пастельні відтінки. Вся справа в кольорі волосся, оскільки рудий поєднується практично з усіма квітами.

Що стосується фасону сукні, то ми вже говорили про те, що фасон вибирається залежно від типу фігури. Так, жінкам з широкими стегнами і вузькими плечима підійдуть приталені сукні з будь-яким декором в області ліфа. А ось власниці спортивної статури повинні, навпаки, сконцентрувати увагу на нижній частині сукні, яка повинна бути більш пишною.

Ну а завершити образ допоможуть різні доповнення: макіяж, зачіска, прикраси, які створять неповторний образ. Не забудьте доповнити плаття елегантними колготкамі- докладніше про їх виборі ви дізнаєтеся з нашої статті Як підібрати колготки.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!