» » » Вибираємо модні сукні - тенденції літа 2016

Вибираємо модні сукні - тенденції літа 2016

Вибираємо модні сукні - тенденції літа 2016

Ідеальне плаття - це основа літнього гардероба практично для кожної жінки, і пошуки вдалих варіантів починаються вже навесні. Одночасно з модницями полювання за відповідними моделями суконь на жарку пору року починають і власники магазинів одягу. Щоб запропонувати своїм клієнткам найстильніші вбрання, варто підбирати сукні в трьох основних категоріях.

Романтичні моделі суконь

Виглядати щодня модно і жіночно просто - достатньо надіти легке, романтичне і відповідне до типу фігури літнє плаття. вибираючи сукні оптом, власнику магазину важливо зосередитися на моделях і кольорах, актуальних для літа 2016 року.

У майбутньому сезоні немає акценту на одному фасон - в колекціях дизайнерів їх безліч:

  • Сукні-туніки
  • Сукні-сорочки
  • Моделі з оборками та воланами
  • Плаття-бюст`є
  • Фасони з об`ємною спідницею
  • Моделі А-силуету
  • жіночні сарафани

Серед розмаїття кольорів та принтів модельєри рекомендують зупинити свій вибір на матеріалах з екзотичними малюнками, благородної рубашечной клітці, яскравому монохроме, кислотних відтінках, контрастною геометрії і всіляких варіаціях квіткових візерунків. Модель з вдалою посадкою і модною кольоровою гамою буде незамінним предметом гардероба. Таке плаття можна одягти на прогулянку і романтичний вікенд, відправитися в ньому в гості або взяти з собою у відпустку.

Діловий дрес-код



Для сучасних бізнес-леді стильний образ є складовою частиною успіху, тому вони досить прискіпливі у виборі нарядів для роботи. Спеціально для тих, кого строгий дрес-код змушує обмежувати себе в яскравих і спокусливих предметах гардероба, варто запропонувати жіночні, але при цьому стримані і елегантні моделі суконь.

Ці влітку офісні модниці будуть носити сукні-футляри з коротким рукавом, сукні сорочкового крою, жіночні моделі з легких тканин з тонким паском, розкльошені моделі і сукні силуету «трапеція». Тканини для офісних суконь можуть бути як стриманих кольорів - темно-сині, бежеві або бордові, так і яскравих - ультрамарин, канарковий, полуничний або смарагдовий. Допустимі і досить строкаті матеріали - делікатна клітина, акварельні розлучення або дрібний візерунок.



Серед всіх виробників, що пропонують одяг для жінок, краще віддати перевагу фабрики, однією із спеціалізацій яких є пошив офісних нарядів. Одна з таких - компанія Соломія, випускає до 12 стильних колекцій на рік. У каталозі моделей фабрики можна знайти реалізацію всіх актуальні тенденцій наступаючого сезону і підібрати оптимальний асортимент як повсякденних, так і офісних суконь.

Модні вечірні сукні

Сукня «на вихід» - важлива частина жіночого гардеробу, пошуку якої приділяється багато уваги. Модель максі - абсолютний фаворит майбутнього літнього сезону, для якого майже всі світові подіуми рекомендують вибирати вечірні сукні довжиною в підлогу з легких матеріалів. Особливо стильно виглядають довгі сукні з об`ємними рукавами і поясом на талії. Подібні силуети струмують по фігурі потоками найлегшій тканини і надають образу жіночність і привабливість.

Тим, хто не звик до довгих нарядам, дизайнери пропонують моделі в ретро-стилі довжиною по коліно і сукні-бюстьє з пишною спідницею. Перший варіант є практично універсальним - плаття простого силуету до середини коліна, перехоплений в талії тонким поясом, буде доречно як елемент вечірнього, ділового та повсякденного способу. Більш відверту сукню-бьюстье підійде для коктейльних і дружніх вечірок.

Що стосується кольорів і візерунків для вечірніх нарядів, то модельєри тут практично одностайні. Цього літа варто вибирати строкаті тканини з дрібним принтом і квітковими візерунками - як яскравих, так і приглушених відтінків.

Представлене різноманіття фасонів і кольорів суконь для наступаючого сезону дозволить кожній жінці підібрати вдалі наряди на всі випадки життя. Яскраві, модні і стильні моделі суконь в асортименті магазину одягу - це запорука відмінних виручек самого бутіка і прекрасного настрою покупців.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!