» » » Яке вибрати сукню?

Яке вибрати сукню?

Яке вибрати сукню?

Яскраве червоне з пишною спідницею, маленьке чорне, ніжне з легкої тканини в пастельних тонах, суворе офісне, розкішну вечірню - будь-яке плаття завжди буде залишатися самим жіночним предметом гардероба. Футболка, вбрання зі смаком і знанням справи, зробить привабливою жінку будь-якого віку і комплекції.

повсякденна сукня

Простота і акуратність - головні якості для нарядів на кожен день. Вибирайте однотонні сукні, легкі, прості і натуральні тканини, красиві класичні фасони. Традиційні кольори: чорний, білий, сірий, коричневий, а також глибокі, не кричущим тони червоного, синього, зеленого, фіолетового, гірчичного і т. Д. Якщо фігура красива, підкреслюйте її облягають і полуоблегающімі фасонами. Відмінно виглядатимуть сукні-футляр і наряди прямого крою. Юним дівчатам підійдуть сукні з облягаючим верхом і пишною спідницею-полусолнце або сонце.

Тим, у кого є невеликий животик або схильний до повноти, можна вибрати вільні фасони або сукні з вільним верхом і облягає низом. Також можна доглянути красиві і якісні сукні великих розмірів, наприклад, в інтернет-магазині https://divaroom.ru/. Тут знайдуться не тільки прекрасні наряди за доступною вартості для повних дам, але і безліч інших на будь-який смак, колір і розмір - справа ви можете переглянути варіанти по фільтру.



Приклади відповідних варіантів на кожен день: сукня-сорочка, джинсова сукня, легке з натуральної тканини для літа, для зими - з трикотажу або вовни натуральних відтінків. Урізноманітнити наряд і надати йому індивідуальність допоможуть шийні хустки, а також прості аксесуари: підвіски, невеликі сережки, хороший годинник. Аксесуари можуть надати яскравості поряд, урізноманітнити його, тому всіляка біжутерія тут буде дуже доречним.

Ділове плаття

Це відмінна альтернатива ділового костюма. Вибравши таке плаття, ви будете дотримуватися дрес-код, але при цьому виглядати жіночно. Кольорова гамма: чорний, сірий, білий, темно-синій, бордовий, темно-зелений. Ділове плаття повинно бути стриманим: неглибокий виріз, довжина - мінімум до коліна або трохи вище. Зате можна дозволити собі красиво облягають фігуру фасони: ділове плаття відрізняється строгістю і прямими лініями, тому фасон футляр тут буде доречний. Жінкам з об`ємною фігурою можна підібрати напіввільні фасони - такі сукні не потрібно підкреслювати ременями і іншими акцентують деталями, нехай тканину сама красиво ляже по фігурі, приховавши складки. Для ділового сукні особливо велике значення має тканину і якість пошиття, тому краще підібрати одне-два дорогих наряду, але справді вартісних.



Офісні наряди налаштовують на робочий лад, тому тут немає місця зайвому. Обов`язково підберіть якісне взуття до сукні - це можуть бути туфлі на середньому каблучку, ботильйони або чоботи в холодну пору року. Аксесуари - мінімальні і швидше як витончені деталі в строгому вигляді: невеликі сережки, тонка підвіска або браслетик бажано з благородних металів.

Вечірня сукня

Вечірня сукня - це той варіант, коли можна дозволити собі сяяти у всій красі! Можна вибрати відповідний фасон будь-якої довжини, яскравий колір, шикарні аксесуари. Одним з найпопулярніших фасонів є плаття-максі облягаючого покрою. Більш жіночного і спокусливого варіанту не знайти! Таке вбрання чудово виглядає з вирізом в області декольте або на спині - не бійтеся при бажанні підкреслити красу своєї фігури. Можна вибрати виріз, прикрашений мереживами.

Якщо ви не любите глибокі вирізи, можна вибрати з варіантів з відкритими плечима - сукні бандо. Низ може бути прикрашений вирізом або ж можна вибрати сукню з вільною спідницею. Юним дівчатам можна вибрати красиві міні з відкритими плечима і пишною спідницею, тим, у кого маленькі груди і хлоп`яча фігура, - зупинитися на плаття в стилі Гетсбі. Вечірня сукня як ніяке інше здатне підкреслити всі принади жіночої фігури, але щоб виглядати елегантно і привабливо, навіть в такому випадку не варто переборщувати з відкритою шкірою: якщо у вас глибокий виріз в низу сукні, подбайте про те, щоб груди були більш закрита- при відкритих плечах і спині краще вибрати довжину сукні не менш ніж до колін і т. д.

До вечірньої сукні потрібні туфлі на підборах, з аксесуарів - клатч нейтрального відтінку або поєднується з відтінком з кольором вбрання. Можна дозволити собі розкішні аксесуари, але підібрані таким чином, щоб вони поєднувалися з фасоном: для сукні з глибоким декольте в області грудей - кольє, для вирізу на спині - підвіску, яка підкреслить красу лінії спини, при високій зачісці - об`ємні сережки.

Приміряючи нове плаття, покрутити перед дзеркалом, переконайтеся, що вам в ньому комфортно в будь-якому положенні і що воно добре сидить на фігурі. При виборі фасону врахуйте особливості своєї фігури, при виборі кольору - ситуацію, для якої підбираєте наряд, і свій цветотип. Вдало підібрана сукня зробить вас дуже привабливою, жіночною і красивою!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!