» » » Як зшити плаття довге?

Як зшити плаття довге?

Як зшити плаття довге?

Багато дівчат соромляться своїх ніг, можливо, насправді нема чого соромитися, і ви просто накручуєте себе. Але, якщо Ви дуже хочете прикрити ноги, плаття можна зробити довгим. Незабаром вам належить вечірка або похід в клуб, і хочеться придбати гарне вечірнє плаття? Існують різні способи вирішення цього завдання: зшити довга сукня своїми руками, звернутися за допомогою в ательє або ж купити наряд в магазині, що не складе великих труднощів. У всіх способах є свої плюси і мінуси. Наприклад, не так просто знайти викрійки довгих суконь, хоча вони користуються попитом. Якщо ж Ви захочете придбати більш ексклюзивний варіант, то таке завдання стане практично нездійсненним. Але не турбуйтеся вихід все-таки є. Розберемося з тим, що нам готує це рукоділля.

З чого почати

Ви готові почати шити? Перш, ніж ви зберетеся зробити це самостійно, визначитеся, чи є у Вас хоч би мінімальні навички крою та шиття. Без них буде нелегко. Якщо ви навіть не маєте поняття про методи крою та назвах швів, то не лякайтеся, тут немає нічого страшного, спочатку можна спробувати зшити невелике плаття.



Якщо вийде, то незабаром ви розберетеся, як зшити плаття довге або коротке, це не становитиме для вас великих труднощів. Форма довгої сукні дуже проста, і вона може перетворитися в красиву річ як мінімум за день роботи при відсутності досвіду. Для цього буде потрібно тканину, нитки і ваші руки. Ну, і, звичайно, викрійки довгих суконь, їх можна завантажити в інтернеті. Тканина купите в магазині, там завжди великий вибір на будь-який смак і колір. Часу це займає мало, залишиться тільки зшити наряд. На превеликий жаль, ви не знайдете шикарних викрійок, тому прикрасити зшите плаття вам доведеться самим. Але це не проблема, аби вистачило смаку і фантазії для цього. Тому, якщо ви хочете отримати в результаті саме ваше плаття, не така, як у всіх, не витрачайте час на його пошуки в магазині, краще купіть тканину і спробуйте зшити довга сукня своїми руками.

Вечірня сукня

Про красивих вечірніх сукнях можна багато говорити. В інтернеті складно знайти викрійки ексклюзивних нарядів, і не кожен зважиться зіпсувати недешеву тканину. Як же зшити довгу вечірню сукню? Якщо ви не знайшли потрібну модель, не засмучуйтеся, можна взяти викрійку більш простого сукні і змоделювати з неї цікавий фасон, в якому сміливо можна йти на торжество. Візьмемо, наприклад, грецьке плаття, потрібно буде викроїти і зшити кілька нескладних деталей. Для цього не знадобляться викрійки, а плаття буде ідеально сидіти на будь-якій фігурі. У Вас вийде шикарний наряд, зроблений своїми руками. Почнемо з того, що розстелимо на підлозі тканину і визначимо середину. Проведемо лінію, вона буде лежати на плечах.



Перпендикулярно їй посередині проводимо ще одну лінію. На їх перетині робимо виріз для голови. Відзначаємо потрібний виріз крейдою і вирізаємо його ножицями. Під грудьми обв`язуємо стрічку і приколює шпильками тканину до стрічки, укладаємо в складки. Те ж саме робимо з стрічкою на талії. Передня частина сукні на цьому закінчена. Задня частина оформляється так само, як і передня, але можна проявити фантазію і виявити оригінальність. Ви будете чарівні в цій сукні. Шикарне і романтичне, воно підійде для будь-яких урочистих заходів і грандіозних свят. Зшити грецьке плаття своїми руками може навіть починаюча рукодільниця.

Плаття цілком можна розділити на дві частини - без рукавів або з дуже короткими рукавами, і сукні з довгими рукавами. Як же зшити довга сукня з рукавами? Нічого складного в цьому немає, головне, підібрати викрійку саме тієї моделі, яку ви хотіли б бачити потім на себе.

Зшити плаття самої - непросто. Але, якщо Ви - працьовита і наполеглива натура, любите кропітка праця, то Вам треба спробувати зшити плаття своїми руками. І скоро у Вашому гардеробі з`явиться нова річ, яку можна буде одягнути на будь-яке свято. Плаття завжди підкреслювали жіночу індивідуальність і красу, вони будуть завжди популярні серед жіночої половини людства.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!