» » » Як зшити вечірнє плаття?

Як зшити вечірнє плаття?

Як зшити вечірнє плаття?
Як зшити вечірнє плаття?

Всім жінкам знайома проблема - «знову нічого надіти». Особливо вона загострюється, коли наближається яке-небудь важливий захід і вам нема в чому на нього йти. У цій статті ми допоможемо жінкам порадами, як зшити вечірнє плаття своїми руками за пару годин. Воно буде індивідуальне, і багато будуть захоплюватися вашим платтям. А вам буде радісно і приємно від того, що такого ж сукні на заході точно не буде.

Сукня - необхідна річ в гардеробі

Довга сукня завжди було незамінним атрибутом одягу в усі часи. Неможливо уявити собі леді на балу, одягнену в джинси, а не бальне плаття. У сучасному світі жінки здатні на багато що, палаючи бажанням створити для себе одяг своїми руками.

І в цьому немає нічого неможливого. Тут, головне терпіння, посидючість, а якщо ви при цьому ще працьовита і наполеглива, тоді вам обов`язково треба ризикнути і зшити для себе вбрання. Адже так приємно шити для себе одяг, до душі.

Як самій зшити вечірнє плаття



Для шиття нам потрібен буде прямокутний відріз будь-якого матеріалу, бажано, щоб він струменів. Ширина матеріалу - стандартна, а от довжина повинна відповідати вашому зростанню. Для прикладу візьмемо три метри полотна і створимо оригінальне вечірню сукню в грецькому стилі.

  • Розгортаємо тканину і розстеляємо її на підлозі, відзначаємо середину за допомогою сантиметра і крейдою креслимо поперечну риску. Там, де вона проходить і буде лінія плечей нашого сукні. Потім тим же самим сантиметром знаходимо середину вже накресленого відрізка і через цю точку креслимо лінію, перпендикулярну першої, довжиною 20 см.
  •  Надягаємо полотно на плечі через голову і визначаємося з глибиною нашого декольте. Деякі жінки вибирають найсміливіший варіант - декольте до талії. У нас же буде декольте, яке доходить до рівня грудей. Відзначаємо дрібному потрібну нам величину, знімаємо плаття і збільшуємо ножицями розріз для голови. Далі знову одягаємо матеріал на себе.
  • Зав`язуємо під грудьми стрічку, зроблену з цього ж матеріалу. Зараз починається найвідповідальніший момент. Нам потрібно зібрати наше майбутнє плаття в збірки. Зрушуємо тканину, падаючу на руки, до плечей і починаємо робити складки, пристібаючи їх на стрічці шпильками. Красиво зробимо по черзі дві грудей.
  • Якщо результат влаштовує, беремо нитку з голкою і пришиваємо тканину до стрічки. Занадто гарний шов робити не варто, зверху буде проходити ще одна стрічка. Ззаду плаття можна оформити належним чином, або виберете інший спосіб, за вашим бажанням. Для того, щоб швидко зшити вечірнє плаття оригінальним, треба включити всю свою фантазію і тоді ваше виріб буде точно буде неповторним.
  • Коли основа нашого сукні буде готова, беремо другу стрічку, можна іншого кольору і акуратно нашиваємо її на готові складки. Зшиваємо бокові шви. Ось і все ваше вечірнє плаття готове.

Тепер ви знаєте про те, як зшити вечірнє плаття можна своїми руками. Сподіваємося, що ці поради вам будуть корисні, і ви створите свій шедевр. До того ж, річ зшита самостійно носиться з великим задоволенням, на відміну від покупної. І плюс до всього, ви можете розшити свою сукню з розмахом всій своїй фантазії, це допоможе вам творчо реалізуватися і зробити річ вашої мрії.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!