» » » Як зробити плаття з пакетів?

Як зробити плаття з пакетів?

Як зробити плаття з пакетів?
Як зробити плаття з пакетів?

Як вам такі матеріали для одягу: папір, газети, пляшки, пакети? Важко уявити, що з усього цього можна створити що-небудь на зразок, наприклад, сукні. Однак багато модельєрів вже давно підхопили цю оригінальну ідею і створили чимало шедеврів з даних матеріалів. Сьогодні ми з вами теж побудемо в ролі модельєрів і спробуємо самостійно зробити плаття зі сміттєвих пакетів. Звичайно, такий наряд далеко не на кожен день, але ось для костюмованої вечірки, Хеллоуїна або карнавалу - в самий раз!

Робимо сукні з пакетів: ідеї

Спочатку розглянемо найпростіший варіант. Візьміть міцний пакет на 120 л., Для міцності можна два вкласти один в одного. Відріжте з боку дна отвір для горловини і з боків отвори для рук. Зробіть підгини і прошийте краю на машинці. Можна залишити таке плаття - внизу його легко затягти за допомогою зав`язок. А можна піти далі - зробити його довшим, пришивши шматок поліетилену, також зшити з чорної тканини пояс, яким можна обхопити талію для додання витонченості фігурі. Щоб плаття не виглядало нудно, прикрасьте його: пришити мережива, штучний квітка, намистини або стрази, можна також декорувати поліетиленом іншого кольору.

Зробити оригінальну сукню можна, використовуючи майку для основи. До неї потрібно пришити Плаття, Сукняспідницю з маленьких пакетиків. Так, наприклад, навколо майки можна пришити пакетики з-під сухарів, молока, чіпсів, цукерок і т. Д., А далі просто нашивати нові ряди поверх попередніх, поки не вийде спідниця потрібної довжини. Можна зробити інакше: виготовте спідницю з чорного сміттєвого пакету. Так, наприклад, кілька пакетів можна скласти, щоб в результаті вийшла пишна спідниця, зшити їх між собою, а потім пришити до майці. По краях таку спідницю можна декорувати чорним мереживом.



Нарешті, ви можете зшити повноцінне плаття з пакетів. Для цього знадобляться досить щільні пакети. Візьміть як приклад одне зі своїх улюблених суконь, по ньому зробіть викрійку, яка послужить основою для створення сукні з пакетів. Виріжте деталі майбутньої сукні, не забуваючи про припуски на шви, а потім зшийте їх між собою.

Якщо ж вам цікаво дізнатися, як самій зробити плаття з традиційної тканини, то загляньте в нашу статтю Як шити плаття.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!