» » » Як вибрати сукню?

Як вибрати сукню?

Як вибрати сукню?

Одним з найбільш поширених предметів жіночого одягу є, звичайно, плаття. Сукня, в його сучасному значенні, з`явилося з накидок і плащів. Змінювався матеріал, розширювалося кількість видів одягу, перетворювався крій. Якщо колись говорили про чоловічих і жіночих сукнях, то поступово ця частина туалету стала приналежністю саме дамського гардеробу.

У наші дні сукні представлені на будь-який смак і колір: достаток забарвлень і фасонів, тканин і крою, фабричного та ручного виробництва, зшитих і в`язаних ... Як вибрати сукню? З чого почати? Може, з точною постановки задачі? Вам необхідно плаття на вихід або для повсякденного носіння? Хочете підібрати щось для роботи в офісі або готуєтесь до відпустки в південному місті біля моря?

типи суконь

  • вечірні - для урочистих, святкових подій;
  • весільні - для вінчання і весільного торжества;
  • дитячі - для дівчаток;
  • коктейльні - також для торжеств і вечірок, зазвичай без рукавів і коміра, часто укорочені;
  • денні - для щоденного використання;
  • етнічні, є частиною національного вбрання;
  • універсальні - для будь-яких обставин.

Щоб зрозуміти, як правильно вибрати сукню, слід розібратися, для чого призначений кожен з його видів. Але зупинившись на тому чи іншому типі сукні, не забудьте ще про низку чинників, серед яких:

  • довжина;
  • колір;
  • матеріал (тканину);
  • крій;
  • тип малюнка;
  • фасон.

Якщо вам потрібно літній відпускний плаття або вечірнє вбрання, то підійде довжина максі. Для молодіжної вечірки стане в нагоді короткий міні, для щоденної шкарпетки - одяг середньої довжини - міді.



Кольори суконь корисно вибирати, орієнтуючись на тип власної зовнішності, при якому враховуються колір очей, волосся, шкіри. Знаючи відповідні вам кольори, неважко підібрати і потрібний відтінок сукні.

Тканини поділяються за минулими сезонами і порами року. Якщо для зими хороша одяг, виконана з вовни, мохеру, щільного трикотажу і т. Д., То влітку варто віддати перевагу бавовняні або лляні речі.



Але правила - це лише теорія. Головне - ваш настрій і почуття. Нехай плаття вам подобається! А щоб добре в ньому виглядати, воно, перш за все, має бути вам по фігурі.

Як вибрати сукню по фігурі

Ось деякі рекомендації:

  1. Вибираючи довжину вироби, зверніть увагу, що плаття-максі, що підходить для високих жінок, низьких оптично ще більше вкоротить. Міні добре виглядає при наявності струнких красивих ніжок, в іншому випадку утримайтеся від наряду такої довжини.
  2. Приділіть час вибору фасону сукні, який підкреслить вашу жіночність і елегантність, виділить гідності фігури і приховає її недоліки.
  3. Візуально скорегувати фігуру допоможе і відповідний крій сукні. Наприклад, приталені плаття виявить витонченість і пропорційність силуету, а вільний, прямий крій згладить недоліки.
  4. Кольорове рішення сукні теж внесе лепту у створення вашого образу. Худим і високим дівчатам нестрашні горизонтальні смужки на тканині сукні, а повним має сенс віддати перевагу вертикальні смуги, які додають стрункості.

Як вибрати сукню на випускний

Шкільний випускний вечір - захід, що трапляється лише раз в житті. І наряд для нього потрібно ретельно продумати, адже відеозаписи і фотографії залишаться назавжди, і змінити вже нічого не вдасться. У чому суть майбутнього торжества? Перш за все, це офіційна церемонія з врученням дипломів або атестатів. Зрозуміло, що одяг для такого випадку повинна бути відповідною моменту і елегантною. А після формальної частини очікуються застілля, танці, розваги і, нарешті, традиційна для випускників зустріч світанку. Який же висновок? Вибирайте плаття зручне, респектабельне, однотонне, модне, що підкреслює всі кращі якості вашої зовнішності і фігури і в міру скромне.

Як вибрати весільну сукню

День весільного торжества - це ваш день, він обов`язково повинен стати незабутнім і почати низку прекрасних моментів подальшої, тепер уже спільного життя. Наряд нареченої покликаний створити образ обраниці Долі, що стоїть на порозі великого щастя.

Як правильно вибрати весільну сукню? Незалежно від віянь моди, сукня має сидіти ідеально на вашій фігурі. Сучасна мода допускає не тільки класичний білий колір, але і небесно-блакитний, золотистий, біло-рожевий, кремовий і т. Д. Важливо, щоб кольори були ніжними, підкреслювали витонченість і аристократизм головної героїні свята. Тканина наряду повинна бути летить, що переливається, повітряної, струмує, легкої. Фасони сьогодні пропонуються найрізноманітніші: від стилю «ампір» із завищеною талією, що підкреслює груди, або А-силуету, поступово розширюється до низу, до класичного бальної сукні з відрізною талією, пишною спідницею на кріноліні і безліччю прикрас. Для бездоганної фігури можна зупинитися на плаття «Русалка» або навіть короткому міні.

Прислухайтеся до порад продавців-консультантів або майстрів в ательє, поговоріть з близькими, але при остаточному виборі довіртеся своєму смаку і інтуїції. І тоді в свій найкращий день ви будете неперевершені!



Увага, тільки СЬОГОДНІ!