» » » Як правильно одягатися дівчині?

Як правильно одягатися дівчині?

Як правильно одягатися дівчині?

Навчитися правильно одягатися зможе будь-яка дівчина. Сучасний ринок товарів дозволяє підбирати речі в залежності від особливостей фігури і статури і поєднувати між собою одяг різного стилю. Саме в цих питаннях повинна розбиратися будь-яка дівчина, щоб одяг не просто зігрівала, а й підкреслювала її красу.

Як правильно одягатися дівчині: статура

Не секрет, що за допомогою одягу можна з легкістю приховати деякі недоліки своєї фігури і підкреслити достоїнства. Погляньте на дівчат на різних фото: як правильно одягатися дівчині, вже стане ясно, адже ви побачите, як безглуздо виглядає широкий балахон на низенькому і величезна декольте на худорлявої. Ми представляємо вам рекомендації, дотримуючись яких, дівчина навчиться правильно підбирати одяг під свою фігуру.

Як правильно одягатися повним дівчатам



Більшість жінок, які мають пишними формами, бажають за допомогою одягу візуально зменшити пропорції свого тіла. Тут важливо не впадати в крайнощі ... Не варто носити супер облягаючі речі, які підкреслять жирові складки на боках і зайву вагу. Але і не рекомендується одягатися в балахони неймовірних розмірів. Отже ряд порад, як одягатися повним дівчатам:

  • Підбирайте одяг, яка буде злегка прилягати до тіла. Але ніякої мішкуватій одягу, щоб ви не здавалися громіздкою.
  • Не купуйте речі ядерної забарвлення, віддавайте перевагу спокійним тонам. І ніяких великих малюнків, які візуально збільшують обсяг.
  • Якщо хочете приховати повноту стегон, надягайте туніку із завищеною талією і трохи трапецієподібної форми. Також повні стегна і сідниці виглядають тонше з приталеним піджаком в дрібну вертикальну смужку до середини стегна, ефект подовження фігури забезпечений!
  • Повноту самих ніг приховають правильно підібрані джинси. Носіть джинси темного кольору і класичного крою. Обтягувати вони повинні лише стегна, а далі вільно спускатися вниз. Колготки і панчохи - тільки темно-коричневого або чорного кольору. Спідниця нехай буде темною і класичної, на 5 см. Нижче коліна. Ні в якому разі не носіть спідницю, звужену донизу ( "олівець"), так буде поставлений акцент на повні стегна і непропорційність низу фігури.
  • Підбирайте одяг під взуття з каблуком! Ми не говоримо про високій шпильці, навіть маленький каблук робить фігуру довшими і стрункішими.
  • Спробуйте знайти темне вовняне плаття із завищеною талією. Воно прекрасно підкреслить рельєфи фігури і приховає все зайве.
  • Як правильно одягатися повній дівчині, щоб підкреслити груди? Нехай вона не зливається з животом, вибирайте одяг з глибоким V-подібним вирізом. Дана форма вирізу на грудях візуально подовжує тіло.
  • В якості аксесуару придбайте довгі намиста.

Як правильно одягатися худим дівчатам



Знаючи багатьох дівчат, які тривалий час не можуть набрати вагу і страждають від випирають реберець, порекомендуємо дотримуватися наступних правил у виборі одягу. Зауважте, зараз ми говоримо не про нормальну стрункості, а про надмірну худорбі.

  • Не варто носити речі з глибоким вирізом на грудях. Виріз форми "човник" буде витончено виглядати на вашій стрункої фігури.
  • Міні-спідниця і дуже худі ноги зовсім не підходять один одному так само, як і суперобтягівающіе джинси.
  • Підбирайте жіночні речі, які згладять незграбність фігури: прямі спідниці, штани з широким заниженими поясом, яскравий одяг в горизонтальну смужку, клітку, вельветові сукні зі складками.

Як правильно одягатися високим дівчатам

Високої дівчиною вважається та, чий зріст вище 172 см. Яку одяг підібрати їй?

  • Горизонтальні лінії і великі малюнки на речах - то, что нужно!
  • З аксесуарів - великі сумки, намисто і сережки, широкі ремені. Зверніть увагу, важлива не кількість аксесуарів, а їх розміри.
  • Акцентуйте увагу на жіночності: плаття з ременем на талії, облягаючі наряди. Не бійтеся носити взуття на підборах. У вас велика перевага: зручне взуття на плоскій підошві не зробить з вас маленького підлітка, та й взуття на невисокому каблуці додасть елегантності образу.
  • Прибрати громіздкість фігури допоможуть спідниці і сукні із завищеною талією. Вони додають стрункості і роблять фігуру більш акуратною.

Як правильно одягатися маленьким дівчатам

  • Що стосується малюнка в одязі для невисоких дівчат, не варто вибирати речі в клітку, хай це будуть вертикальні смуги.
  • Колір наряду повинен бути в одному відтінку. Вам не слід створювати контраст, надягаючи речі різних кольорів одночасно, це тільки розіб`є фігуру на частини і підкреслить маленький зріст.
  • Купуйте приталені сукні за типом "футляра", вкорочене приталені пальта замість коротких курточок або плащів в підлогу, і, звичайно, взуття на підборах.


Увага, тільки СЬОГОДНІ!