» » » Як приховати живіт одягом?

Як приховати живіт одягом?

Як приховати живіт одягом?

Недоліки фігури є у кожної людини, але найчастіше дами переживають через помітне живота. Звичайно, дану проблему потрібно вирішувати в спортзалі, але не у всіх є час на його відвідування. Але існують способи, які допоможуть візуально усунути недоліки фігури. З нашої статті можна буде дізнатися, як приховати живіт одягом.

Приховуємо живіт під одягом

Якщо потрібно приховувати живіт при вагітності, то слід придбати кілька тунік, пончо і суконь із завищеною талією. Все це допоможе зберегти таємницю набагато довше. Ті ж варіанти підійдуть для тих, хто вважає живіт проблемною зоною. Приховати його допоможуть також сукні вільного крою, спідниці та брюки із завищеною талією, легкі вільні блузки.

Якщо вам здається, що цього недостатньо, можна спробувати відвернути увагу від живота. Хорошим варіантом буде придбати кілька аксесуарів, які акцентують увагу на шиї або зоні декольте. Це можуть бути брошки, намиста, кольє. Також можна купити одяг з глибоким вирізом, до якого і буде прикута увага.

Крім того, слід звернути увагу на всілякі утяжкі- звичайно, ходити в них непросто, але зате вдасться досягти ідеальних форм за кілька хвилин, не купуючи додаткових речей.

Ще кілька порад по даній темі можна буде знайти в нашій статті - Як приховати недоліки фігури.



Увага, тільки СЬОГОДНІ!